Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο ανανά από κονσέρβα
250 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη
200 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι-πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουερ
1/2 κιλό λαζάνια
1 μήλο πράσινο ψιλοκομμένο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας κάρυ
1 κουταλιά της σούπας ελιές κομμένες και καθαρισμένες

Εκτέλεση
Βάζετε τη μισή ποσότητα φυτικής μαργαρίνης σε μία κατσαρόλα να ζεσταθεί, προσθέτετε τα κρεμμύδια και αφήνετε να σοταριστούν για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτετε το μήλο, τον ανανά με το ζουμί του, το κάρυ, αλάτι πιπέρι και τα αφήνετε να βράσουν για 25-30 λεπτά.

Δένετε τη σάλτσα μα κόρν φλάουερ διαλυμένο σε λίγο νερό και ανακατεύετε να μη σβολιάσει.
Στη συνέχεια βράζετε τα λαζάνια, σε αρκετό αλατισμένο νερό, τα κρυώνετε και τα σοτάρετε με λίγη φυτική μαργαρίνη.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

Στη συνέχεια στρώνουμε στον πάτο ενός ταψιού τα λαζάνια και βάζουμε από πάνω μια στρώση από τη σάλτσα μας. Ξαναβάζουμε από πάνω άλλη μια στρώση λαζάνια και άλλη μια στρώση σάλτσας, καλύπτουμε με άλλη μια στρώση από τα λαζάνια.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.

Τα σερβίρετε ζεστά με τη σάλτσα, τριμμένη παρμεζάνα και τις ψιλοκομμένες ελιές.
Απαιτούμενος χρόνος: 50 λεπτά