Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται τη Δευτέρα στη χώρα, όπως διακρίνεται και στον χάρτη παρακάτω με τις προγνώσεις των μεγαλυτέρων πόλεων, ενώ σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας αναμένονται σήμερα μέγιστες στους 32-33 βαθμούς.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και ζέστη, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα νότιοι σχεδόν μέτριοι.