Στην Ινδία βρίσκονται τις τελευταίες μέρες ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, στο πλαίσιο επταήμερης επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιούν στη χώρα.

Ο δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον απολαμβάνουν τον ενθουσιασμό των Ινδών. Όμως, ενώ το πριγκιπικό ζεύγος συναντά τα φτωχά παιδιά και παίζει μαζί τους στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Δελχί, οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες δείχνουν να ανησυχούν για την ασφάλεια του δημοφιλούς ζευγαριού, καθώς φοβούνται ότι ενδέχεται να αποτελέσει στόχο των τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής «Daily Mail», έχει σημάνει συναγερμός τις τελευταίες ώρες στα αεροδρόμια αλλά και στις περιοχές όπου κινείται το ζεύγος, καθώς μια γυναίκα Σιχ από τον Καναδά λέγεται ότι ταξιδεύει προς την ινδική πρωτεύουσα με στόχο να συναντήσει τους εκεί συνεργάτες της…

Ο συναγερμός έχει να κάνει με την πληροφορία ότι τρεις τζιχαντιστές εισήλθαν στην Ινδία την ίδια περίοδο που βρίσκεται στη χώρα το γαλαζοαίματο ζευγάρι της Βρετανίας και μάλιστα έχει αναφερθεί ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις σε Δελχί, Γκόα και Μουμπάι, την πόλη που υπήρξε ο πρώτος σταθμός της επταήμερης επίσκεψης του ζευγαριού.

Παρά όμως το ανθρωποκυνηγητό, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ συνεχίζουν το πρόγραμμά τους κατά γράμμα, χωρίς να φαίνεται να ανησυχούν.

image (1)

image