Συνελήφθησαν χθες (13-4-2016) το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, έξι (6) αλλοδαποί, υπήκοοι Παλαιστίνης, ηλικίας από 15 έως 17 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Αναλυτικότερα, προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία άγνωστοι δράστες, χθες το απόγευμα, αφαίρεσαν από την Ορεστιάδα ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ακολούθως, αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες, με αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να εντοπίσουν το αφαιρεθέν όχημα να κινείται στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου.

Σε σήμα στάσης που πραγματοποιήθηκε στον οδηγό του οχήματος, αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τις παραπάνω αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε από προστρέξαντες αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν οι έξι δράστες, οι οποίοι όπως προέκυψε είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.