Στο νησί των Ιπποτών βρέθηκε προ ημερών ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ντάρια Αλεξνάντροβνα και το επιτελείο του, με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του «Eclipse».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Δημοκρατικής», από τραπεζικούς κύκλους και κτηματομεσίτες, ο κ. Αμπράμοβιτς βρέθηκε στη Ρόδο για να υπογράψει τα οριστικά συμβόλαια για την αγορά του ξενοδοχείου «Capsis», ύστερα από την επιτυχή έκβαση των διαπραγματεύσεων με την οικογένεια Βασιλάκη.

Η υπογραφή των συμβολαίων για το «Capsis» έγινε στη θαλαμηγό του Ρώσου μεγιστάνα. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, ο Αμπράμοβιτς προτίθεται να διαθέσει αρκετά εκατομμύρια για την εκ βάθρων ανακαίνιση του ξενοδοχείου, την κατασκευή πολυτελών κατοικιών για πολύ πλούσιους τουρίστες, και τη δημιουργία μιας μικρής υπερσύγχρονης μαρίνας για τον ελλιμενισμό υπερπολυτελών σκαφών.

Επί τη ευκαιρία σημειώνεται ότι και παλαιότερα ο κ. Ρομάν Αμπράμοβιτς είχε σχεδιάσει να επενδύσει στην ευρύτερη περιοχή της Λίνδου ή της Λαχανιάς, αλλά οι προσπάθειές του απέτυχαν, διότι δεν βρέθηκαν τα κατάλληλα ακίνητα.