Για όσους δεν θυμούνται, Αποστόλου είναι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που είδε το φως της δημοσιότητας, ευτυχώς, γιατί διαφορετικά δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του, όσο οι Αγρότες έκλεισαν διαμαρτυρόμενοι τους δρόμους.
Ευτυχώς τώρα τους δρόμους τους κλείνουν οι μετανάστες και με την σειρά του παίρνει μερίδιο δημοσιότητας ο κ. Μουζάλας που ρωτά τους δημοσιογράφους πώς να λύσει το μεταναστευτικό πρόβλημα.
Το μόνο πρόβλημα βέβαια είναι ότι το θέμα των κλεισμένων των δρόμων από τους αγρότες το έλυσε ο Τσίπρας λέγοντας τα γνωστά του ψέματα και έτσι οι αγρότες ως Έλληνες πολίτες που σέβονται την Χώρα τους, αποτραβήχτηκαν από τους δρόμους και έτσι ο Αποστόλου μόλις έσβησαν τα φώτα των υπό κατάληψη δρόμων, τον έφαγε το σκοτάδι και κάπου κάπου εκπροσωπεί το Υπουργείο του στην Ευρώπη. Φώς ήταν και έσβησε.
Βέβαια με τον κ. Μουζάλα δυστυχώς θα ακούμε για πολύ καιρό ακόμα το όνομά του γιατί δυστυχώς για την Χώρα, αδυνατεί να λύσει ως αρμόδιος Υπουργός το μεταναστευτικό και θα βλέπουμε για πολλά χρόνια τους μετανάστες στους δρόμους. Και ο Καμένος όμως βρε παιδιά πιστός στις αποφάσεις του; Το θυμάστε εκείνο το περίφημο ή ο Μπουζάλας ή εγώ; Ε λοιπόν αποφασίστηκε και οι δύο θα μείνουν να ταλαιπωρούν για πολύ καιρό ακόμα τον Ελληνικό λαό ο ένας με την ανικανότητα του και ο άλλος με τις κωλοτούμπες του.