ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ και ετοιμάζεται η θηλιά οσονούπω. Το θέμα είναι πώς ότι αποφασίζεται τώρα θα το πληρώσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ θαμπούνε οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι, αυτοί που μέχρι προχθές της πουλούσαν όπλα ναι καλά καταλάβατε οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι που ζητάνε αίμα από τον Ελληνικό Λαό, θα μπούνε στην Συρία…Πώς ακριβώς έκανε η Αμερική, είχαν καλό δάσκαλο φαίνεται, με το ΙΡΑΚ, να στήσουν δρόμους, αεροδρόμια και υποδομές. Θα ξαναπουλήσουν όπλα, θα ξαναστήσουν την οικονομία αυτής της δύσμοιρης Χώρας που λόγω του πολέμου που της άνοιξαν, έστειλαν τα παιδιά της σε όλες τις γωνιές της γης και μετά είναι η…σειρά μας. Θα μας πουλήσουν όπλα, θα βάλουν τους Σκοπιανούς, τους Σέρβους, τους Τούρκους και το Κόσοβο εμείς θα ματοκιλυστούμε. Θα διαλυθούμε και οι δύο Χώρες και μετά θα «ρίξουν» τα λεφτά τους για να μας ξαναχτίσουν. Σαφώς και δεν τα κάνουν αυτά οι Ευρωπαίοι φίλοι και εταίροι αλλά τα αφεντικά τους.
ΕΜ ΚΕΡΑΤΑΣ ΕΜ ΔΑΡΜΕΝΟΣ, ΟΛΑ ΤΑΧΩ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ:
Νομίσω ότι κάπως έτσι νοιώθει ο μέσος Έλληνας. Εμ πληρώνει εμ του γ@μ@νε την ψυχολογία του.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΦΙΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ; Ο Κοντονής τα έβαλε με τον Γκριτζίκη και ο Γκιρτζίκης με τον Κοντονή; Μήπως είναι καιρός να βάλουν το κεφάλι κάτω, να σηκώσουν τα μανίκια και να ξεκαθαρίσουν το τοπίο; Μπας και πάει κανένας νοικοκύρης με την οικογένεια του να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο και όχι ο καθένας για να ξε…χαρμανιάσει βρίζοντας όλους τους άλλους;

ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΝΔ: Η προσφυγική-μεταναστευτική κρίση ως ευρωπαϊκή πολιτική και κοινωνική δοκιμασία και η άμεση σύνδεσή της με τα θεμελιώδη εθνικά μας ζητήματα, ήταν το θέμα εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν στη Θεσσαλονίκη οι Τομεάρχες Μακεδονίας-Θράκης και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κύριοι Θεόδωρος Καράογλου και Σταύρος Καλαφάτης, με κεντρική ομιλήτρια την Συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας του κόμματος κα. Ντόρα Μπακογιάννη.
Αλήθεια όταν η ΝΔ άνοιγε διάπλατα την πόρτα του Μαξίμου στον Τσίπρα δεν το ήξερε; Δεν τους άκουγε; Δεν γνώριζε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν ηθικούς φραγμούς; Γιατί επέτρεψαν με τις πολιτικές τους στους πολιτικούς σαλντιμπάγκους να σκαρφαλώσουν στην εξουσία; Μήπως τώρα πιστεύουν ότι ο Ελληνικός Λαός θα ξαναεμπειστευτεί αυτούς που επέτρεψαν λόγω της ανικανότητας τους να ανέβει ο Τσίπρας και η παρέα του πάνω στον σβέρκο των Ελλήνων;

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΏΤΗΜΑ: Γιατί το ρολόι δείχνει 3 αντί για 9; Είναι καθυστερημένο; ή βιαστικό;

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΙΖΥΗΝΟΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕ … ΣΤΗ ΣΜΙΝΘΗ
Αξίζει ένα μπράβο στον Θανάση Μουσόπουλο για αυτήν του την πρωτοβουλία.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΡΟΔΟΠΗ – ΚΟΜΟΤΕΞ
Καταλαβαίνουμε την προσπάθεια του ΠΑΜΕ να στηρίξει; «καπελώσει»; όλα αυτά τα άσχημα πράγματα που γίνονται στην περιοχή μας όμως μόνοι τους δεν θα τα καταφέρουν. Πρέπει σύσσωμη η κοινωνία να σταθεί δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που απολύονται και κυρίως η Κυβέρνηση. Αλλά δυστυχώς για τον λαό της Ξάνθης δεν προλαβαίνει. Πρέπει πρώτα να τακτοποιήσει τους άνεργους μετανάστες. Για τους Έλληνες άνεργους έχει ο Θεός.
ΕΓΚΑΙΝΙΑ Ε.Σ.Υ.2 Ξάνθης.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια το Σάββατο το απόγευμα στην Ανδρέου Δημητρίου και ήταν αρκετός ο κόσμος που τα παρακολούθησε. Τώρα αν αυτή η πρωτοβουλία που σιγά σιγά παίρνει πολιτική σάρκα και οστά βοηθήσει τον Ελληνικό λαό θα του δούμε στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές γίνουν.
«ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ»;
Δεν είναι ανέκδοτο. Κοντά είναι.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ 72ΧΡΟΝΗΣ
ΔΡΑΜΑ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό 2 αγνώστων που εξαπάτησαν 72χρονη και ακολουθούν συμβουλές της αστυνομίας όπου καλά θα κάνουμε όποιοι από εμάς έχουν υπερήλικες συγγενής να ακούσουν τις συμβουλές της. Όταν το κακό είναι στην διπλανή από εσένα πόρτα, τότε θα έρθει και στην δική σου.
Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ
Αλήθεια σκέφτηκε η κυβέρνηση αν οι συνταξιούχοι της Ελλάδας πεθάνουν τι θα απογίνουν παιδιά αγγόνια και δισέγγονα; Πώς θα ζήσουν; Που θα βρουν μεροκάματο;
ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ: Μάθατε ότι οι Σουηδοί, οι Ευρωπαίοι ντε, αυτούς που εμείς οι ακαμάτηδες Έλληνες τους έχουμε ως οικονομικά πρότυπα; Θα δοκιμάσουν φάρμακο για να μην βιάζουν τα παιδιά τους οι ανώμαλοι. Αυτός είναι λαός πρότυπο. Όχι σαν τους Έλληνες που ακόμη πιστεύουν στον Θεό, στην Πατρίδα στην Οικογένεια. Ξέχασα αυτοί είναι φασίστες για τον ΣΥΡΙΖΑ.