Από ένα βαθμό πήραν Βέροια και Ξάνθη, μετά την μεταξύ τους ισοπαλία στην Ημαθία, σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική της Super League. Οι Ακρίτες άνοιξαν το σκορ στο 29 με αυτογκόλ του Ναζλίδη, ενώ στο τέλος ισοφάρισε ο Γιουσούφ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Η Ξάνθη μπήκε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει. Στο 7′ ο Καρυπίδης με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καντιμοίρη, ενώ η Βέροια απάντησε με ευκαιρία του Ανάκογλου στο 17’.

Στο 29′ η Ξάνθη σκόραρε, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Ναζλίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ στο 40′ δεν μέτρησε γκολ του Μαγιέφσκι, καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφ σάιντ.

Στο δεύτερο μέρος μετά από ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο τέλος τα κατάφεραν. Στις καθυστερήσεις ο Νετο εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφτασε στον Γιουσούφ, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Βέροια-Ξάνθη 1-1 (Novasports Extra 1)

Γκολ: 90′ Γιουσούφ – 29′ αυτ. Ναζλίδης

Κίτρινες κάρτες: Καμαρά – Μπαξεβανίδης

Κόκκινες κάρτες: –

Βέροια: Καντιμοίρης, Νέτο, Μαλόν, Πούγγουρας, Σιόντης, Μπαλάφας (75′ Μπαλάφας), Άρτσε (85′ Ξόμπλιος), Μαγέφσκι, Μεληκιώτης (64′ Μάνος), Ανάκογλου, Ναζλίδης.

Skoda Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Βασιλακάκης (82′ Καπετάνος), Σκούρτης, Φλίσκας (45′ Παπαστεριανός), Νιέτο, Γούτας, Καρυπίδης, Καμαρά (60′ Ορφανίδης), Ντιμιτρόφ.