Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος
PAYLIKIANOS(LABRAKAI)Το κενό …αυτοπροσώπως με τους Δάνη Κατρανίδη και την Παναγιώτα Βλαντή ήρθε και…γέμισε τον χρόνο των Ξανθιωτών στο Δημοτικό αμφιθέατρο το βράδυ της Τετάρτης. Μία καλοπαιγμένη παράσταση που ο ήχος την αδίκησε.
Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί που έχουν δώσει στους Ξανθιώτες στο παρελθών πολύ καλές παραστάσεις αυτή τη φορά ενώ είχαν ένα πολύ καλό έργο στα χέρια τους, αδίκησαν τον εαυτό τους και φυσικά τους Ξανθιώτες που τους τίμησαν με την παρουσία τους. Η προσπάθεια που έκαναν να ευχαριστήσουν τους θεατές φάνηκε και η κούραση τους καταγράφηκε σε όλη την διάρκεια της παράστασης.
θέατροIMG_20160406_203454
Δεν γνωρίζουμε ποιος ευθύνεται για τον πολύ κακό ήχο που πρέπει να ομολογήσουμε ότι δεν είναι η πρώτη παράσταση που παρακολουθήσαμε στο Δημοτικό θέατρο, όμως αυτή τη φορά κουράστηκαν και οι θεατές, προκειμένου να καταλάβουν εκείνες τις ατάκες που ενώ ήταν δοσμένες με την πολύ μεγάλη εμπειρία των πρωταγωνιστών, δεν έφτασαν στα αυτιά – τουλάχιστον αυτών που καθόταν στα τελευταία καθίσματα.
Δεν γνωρίζουμε αν ήταν play buck ή «ζωντανή» η παράσταση και όπως και να έχει δεν εισέπραξαν οι Ξανθιώτες αυτό που περίμεναν από δύο έμπειρους και ταλαντούχους ηθοποιούς.
Και μέσα στον κακό ήχο, την όχι και τόσο ζωντανή κίνηση των ηθοποιών, οι πόρτες από τις τουαλέτες ήταν ξηλωμένες προφανώς γίνεται κάποια παρέμβαση. Μήπως τελικά και στον πολιτισμό πάμε κατ ευχή όπως και στους περισσότερους τομείς στον Δήμο Ξάνθης;
θέατροIMG_20160406_210121
Μήπως κουράστηκαν νωρίς τα στελέχη του κ. Δημαρχόπουλου και απλά συνεχίζουν μία κατάσταση που οδηγεί στις εκλογές και μετά στα…σπίτια τους; Το ερώτημα είναι ποιος από την αντιπολίτευση θα τους διαδεχθεί που είναι μία από ίδια και ελαφρώς….