Απολαμβάνει το καφεδάκι του: Πρέπει να πούμε ότι ο καλλίτερος όλων είναι ο Μ. Στυλιανίδης ο οποίος ολοκλήρωσε τον εργασιακό και πολιτικό του κύκλο και απολαμβάνει όμορφα και γαλήνια τις παρέες του. Πάντοτε λογομίλητος και το χαμόγελο στα χείλη.

Ο καλλιτέχνης του σιδηρο…δρόμο: Τελικά τι μπορεί να συναντήσει κανείς στην πόλη μας περπατώντας. Η φαντασία και η καλλιτεχνία δεν έχει όρια. Να συγχαρούμε λοιπόν τον φίλο καλλιτέχνη που ένα ξερό ντουβάρι δίπλα στην σιδηροδρομική γραμμή στην Ανδρέου Παπανδρέου του έδωσε ζωή.

Πόσο αγνές και άδολες είναι οι αναφορές για το ρολόι της Ξάνθης; Επανερχόμαστε για να θυμίσουμε στους φίλους «προοδευτικούς» της Ξάνθης και ας μην βιαστούν να μας κατηγορήσουν, πώς ότι έχει να κάνει με την Τουρκία και τα παιγνίδια της στην Θράκη δεν είναι τίποτε αθώο. Καλά θα κάνουν λοιπόν κάποιοι ματαιόδοξοι όταν μιλούν για την Άγκυρα να είναι προσεκτικοί και ιδιαίτερα με την παρούσα κυβέρνηση που τα Εθνικά θέματα τα αντιμετωπίζει… ελαφρά την καρδία.

Στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθεια του Επιμελητηρίου Ξάνθης: Σαφώς και πρέπει να το παραδεχτούμε, όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους, ότι η Γενική Έκθεση είχε επιτυχία. Για να έρθουν επιχειρηματίες από όλες τις άκρες της Ελλάδας να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην Ξάνθη, αυτό σημαίνει ότι άξιζε ο κόπος. Αυτοί που παίζουν τα λεφτά τους κορώνα γράμματα, σίγουρα δεν είναι άνθρωποι που παίρνουν τα πράγματα στην πλάκα. Πρέπει να πούμε πώς ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Μωραίτης κούρασε λίγο με τον μακρύ του λόγο αλλά όταν έχει κανένας να παλέψει μία κυβέρνηση που κανένας από τα μέλη της δεν έβαλε πενιά σε όλη του την ζωή, θα πεις και μερικά πράγματα παραπάνω μπας και καταλάβουν.

Σύλλογος ποντίων, ομιλία «Κρυπτοχριστιανοί η κρυπτομουσουλμάνοι ;»: Αξίζει ο κόπος σίγουρα να παρακολουθήσει κανένας αυτήν την εκδήλωση. Θα ακουστούν πράγματα, αγώνες, υποχωρήσεις και τριβές που έκαναν οι πρόγονοί μας για να κρατήσουν τον Ελληνισμό όρθιο.

Και άλλος ανήλικος Ξανθιώτης στο έγκλημα: Άραγε αυτό το κράτος καταλαβαίνει ότι όσο αγκαλιάζει τα προσφυγόπουλα περισσότερο από τα Ελληνόπουλα όλο και περισσότερα θα βγαίνουν στο έγκλημα για να επιβιώσουν. Αλήθεια καταλαβαίνει ότι όταν λόγω της αδυναμίας της να σχεδιάσει, σε λίγο καιρό Ελληνόπουλα και προσφυγόπουλα θα συναντηθούν στους δρόμους του εγκλήματος λόγω της πείνας; Μάλλον δεν αρέσει αυτό και μακάρι να βγω ψεύτης όμως….

Παρωχημένη η στήριξή της πολιτείας προς τις επιχειρήσεις της Θράκης.: Εδώ μάλλον δεν πρέπει να το σχολιάσει κανένας και ή θα το δεχτεί γιατί οι διοικούντες έτσι έμαθαν να αντιμετωπίζουν την ανάπτυξη και το ψωμάκι των επαγγελματιών ή θα πρέπει να πάρει τα σκουπόξυλα να τους κυνηγήσει.

Π.Σκουρλέτης: Εξετάζεται το ενδεχόμενο μείωσης των τιμολογίων της ΔΕΗ: Από δούλεμα σε δούλεμα. Είναι δυνατόν βρε ντεν…ες να μειώσετε την τιμή του λογαριασμού της ΔΕΗ όταν θα αυξήσετε την τιμή του πετρελαίου και του φυσικού αερίου;

Πρ. Παυλόπουλος: Η ΕΕ καλείται να αναλάβει τις ευθύνες της: Δεν έχουμε παράπονο αφού το λέει ο κ. Παυλόπουλος…οι ευρωπαίοι θα τρέξουν αύριο κιόλας να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τόσα χρόνια σε κυβερνητικά πόστα και δεν έμαθαν πώς τα σοβαρά αποτελέσματα βγαίνουν όταν έχεις την δύναμη με την οικονομία σου να υποστηρίξεις την διπλωματία σου. Όταν περπατάς ξεβράκωτος στα αγγούρια όλο και κάποιο ατύχημα θα γίνει. Κατά τα άλλα νάχαμε να λέγαμε και να δικαιολογούμε τα 200 ίσως και παραπάνω χιλιάρικα που κοστίζει ο καθένας τους στους φορολογούμενους.

Πάταξη λαθρεμπορίου στα σύνορα της Βουλγαρίας ζητούν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Τάχαμε χύμα μας ήρθαν και τσουβαλάτα. Με π@ρδές αυγά δεν βάφονται κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Οργανώστε τους ελέγχους, δώστε στις διωκτικές αρχές εκείνη την ευελιξία που χρειάζεται μακριά από την γραφειοκρατία, ελέγξτε σοβαρά τους ελεγκτές για να μην παρανομούν οι ίδιοι και αφήστε τα ευχολόγια στην άκρη… Με ευχολόγια και εγώ νομοθετώ και κυβερνώ.

ΝΔ: Έκθετος ο Τσίπρας για το πόθεν έσχες Σταθάκη: Ζόρι είχε. Ακούγονται και για τον ίδιο τον Τσίπρα τόσα για τον Σταθάκη θα νοιαζόταν; Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις.