Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών στους νομούς Ροδόπης και Δράμας

Κατασχέθηκαν 72 φαρμακευτικά δισκία και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (4-4-2016) το μεσημέρι, στους νομούς Ροδόπης και Δράμας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 35, 31 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Κομοτηνή, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι κατείχε 62 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων VULBEGAL, NOTORIUM, LEXOTANIL και LONARID.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 35χρονου περιλαμβάνει επίσης παράβαση του νόμου περί όπλων, καθόσον κατείχε και μία σιδερογροθιά.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε χωριό της Ροδόπης, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 31χρονο, διότι κατείχε 10 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος XANAX.

Στην τρίτη περίπτωση, στη Δράμα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλεια Δράμας συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 12,54 γραμμαρίων και έναν μεταλλικό τρίφτη.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, ένας μεταλλικός τρίφτης και μία σιδερογροθιά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Κομοτηνής και Δρά