Στο κόλπο για την είσοδο στα πλέι οφ της Super eague μπήκε εκ νέου ο Πλατανιάς, με δεδομένη φυσικά την τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Παράσχου επιβλήθηκε με 3-1 των Ακριτών στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής και έφτασε τους 38 βαθμούς, πλησιάζοντας έτσι στον ένα πόντο τον δικέφαλο του Βορρά (σ.σ.: αναμένεται η απόφαση της έφεσης που κατέθεσε για την τιμωρία του)>

Ο Ανγκούλο με δύο τέρματα του στο πρώτο ημίχρονο (19΄, 32΄) έβαλε πρόωρα τις βάσεις για τη νίκη των γηπεδούχων. Ο Λισγάρας μείωσε προσωρινά σε 2-1 στο 65΄, με τον Μιλούνοβιτς να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 75΄.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες, καθώς ο Γκνιάνιτς και ο Σολτάνι αντίκρισαν δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παράσχος ήταν τιμωρημένος και στον πάγκο του Πλατανιά βρέθηκε ο βοηθός του Παναγιώτης Γκουτσίδης.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Κίτρινες: 70΄ Γκνιάτιτς – 30΄ Μπέρτος, 39΄ Γουάλας, 45΄ Βασιλακάκης, 77΄ Σολτάνι

Κόκκινες: 93΄ Γκνιάτιτς (δεύτερη κίτρινη) – 93΄ Σολτάνι (δεύτερη κίτρινη)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γκουτσίδης): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Ανγκούλο (93′ Ιτούα), Ντίνας (69′ Μιλούνοβιτς), Γουνδουλάκης (88′ Τσουράκης).

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης (46′ Καμαρά), Γουάλας (78′ Φασίδης), Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Νιέτο, Λισγάρας, Καρυπίδης (46′ Καπετάνος).