Την απόλυτη ικανοποίηση σου εξέφρασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιος Μωραίτης μιλώντας για τα εγκαίνια της Πανελλαδικής έκθεσης που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης, φιλοξενούμενος του Α. Παυλικιάνου στην εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ».
Μιλώντας για την κατασκευή της μεγάλης καριόκας η οποία έχει μία θέση στο βιβλίο Γκίνες μίλησε για τα θετικά που μπορούν να προκύψουν όταν γίνεται ομαδική δουλειά.
Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Υπουργού κ. Σταθάκη ο οποίος είπε ότι η επιδότηση κόστους εργασίας 12% για τις επιχειρήσεις της Θράκης που τον χαρακτήρισε αναχρονιστικό είπε ότι αυτό δεν άρεσε στους προέδρους των Επιμελητηρίων που ήταν παρόντες τονίζοντας ότι θα προσπαθήσουν να του αλλάξουν γνώμη προτείνοντας του τουλάχιστον να ισοφαριστούν οι υποχρεώσεις των επιχειρηματιών με αυτά που τους οφείλει το κράτος.
Τέλος μιλώντας για το παραεμπόριο τόνισε το γεγονός ότι όσο αυτό υφίσταται, χάνονται πόροι από τις εδώ επιχειρήσεις και φυσικά έσοδα για το κράτος που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος.
Μιλώντας για την συνέχιση των εκδηλώσεων κάλεσε τους Ξανθιώτες και όχι μόνο, το βράδυ της Παρασκευής να είναι όλοι στο Αμοιρίδιο όπου θα γίνει η συναυλία του Μακεδόνα σε μία προσπάθεια να διασκεδάσουν οι Ξανθιώτες αλλά και οι επιχειρηματίες που εκθέτουν την δουλειά τους.