Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος
Συγκλονισμένη η κοινωνία παρακολουθεί τον κατήφορο που έχει πάρει η νεολαία μας και ανήμπορη η πολιτεία να παρέμβει για να σταματήσει το κακό που καθημερινά μεγαλώνει στην πόλη μας αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις της Χώρας μας. Δυστυχώς η κατρακύλα που δεν περιορίζεται μόνο στα ναρκωτικά και την πορνεία χτυπά τις ποιο τρυφερές ηλικίες όπως αυτής της 16χρονης που προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στα κρατητήρια της Αστυνομικής διεύθυνσης της Ξάνθης.
Αλήθεια ποιος πρέπει να λογοδοτήσει για αυτή την κατρακύλα που αναγκάζει τους νέους αυτής της Χώρας να μπλέκουν με τα ναρκωτικά, την πορνεία ή την μετανάστευση; Δεν υπάρχει ηθικός αυτουργός σε αυτό το έγκλημα που συντελείτε τα τελευταία δέκα χρόνια;
Πότε επιτέλους οι πολίτες θα πάρουν τις τύχες στα χέρια τους για να στείλουν όλους αυτούς τους εγκληματίες που είναι ντυμένοι με τον μανδύα της πολιτικής πίσω από τα κάγκελα που είναι η θέση τους;

Συνελήφθη 16χρονη ημεδαπή η οποία επιχείρησε να προμηθεύσει με ναρκωτικά κρατούμενο σε αστυνομική υπηρεσία

Συνελήφθη χθες (30-3-2016) το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 16χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και τον 17χρονο ημεδαπό, κρατούμενο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης.

Αναλυτικότερα, η 16χρονη, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, επιχείρησε να προμηθεύσει τον 17χρονο, κρατούμενο σε αυτά, με μία (1) συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.