Με αφορμή το αφιέρωμα που ετοίμασε το «Ε»για τη Ρούλα Κορομηλά λίγες μέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του show της με τίτλο «BRAVO ΡΟΥΛΑ», ο Νίκος Μαστοράκης έκανε μία καυστική κριτική στην παρουσιάστρια μέσω facebook.

«H EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΤΙΒΑΣ

Μελαγχολική ήταν η μεταμεσονύκτια αγιογραφία της Ρούλας Κορομηλά, από το νέο της κανάλι. Δυο ώρες με “δανεικά” (εκτός κι αν ήταν κλεμμένα) πλανά από περασμένα μεγαλεία, όχι μόνο της Ρούλας αλλά και της ιδιωτικής τηλεόρασης. Μπόλικο νεοπλουτιστικό κιτς, μιας πλαστικής ουτοπίας που απευθυνόταν υποσυνείδητα σε εκατομμύρια υποψήφιων νεόπτωχων wannabes Ελλήνων, για να τους ενισχύσει τη Σημιτική θεωρία εξαπάτησης “παίξε στο Χρηματιστήριο, μπορείς κι εσύ να γίνεις πλούσιος.” Θεατές κάθε κατηγορίας ένιωθαν πλούσιοι, κατέβαιναν με τη Ρουλά σκαλί-σκαλι τις βαθμίδες αισθητικής από το ρετιρέ στο υπόγειο του τουρκομπαρόκ, κρατούσαν τρυφερά το χέρι της νεαρής, δροσερής, χαζοχαρούμενης Μενεγάκη, έκαναν παρέα με βεντέτες και ψευδεπίγραφα, έτρωγαν και έπιναν virtual καλοπέραση και πήγαιναν για ύπνο με τη μόνιμη ονείρωξη ότι έτσι θα είναι πια η ζωή τους.
Αμ δε! Τα σκηνικά της εποχής εκείνης ήταν από αφρολέξ και διαλυθήκαν στον παγωμένο άνεμο της οικονομικής πανώλης. Τελείωσαν τα Bravo και πέρασε η εποχή των υπερτιμημένων τηλεστάρ. Η Κορομηλά όμως έγινε “ποπ σταρ” και ίσως και cult classic και με αυτό το εφόδιο επιχειρεί ανακατάληψη των γκρεμισμένων κάστρων, φευ όχι στο Mega, όχι στον ΑΝΤ1, αλλά σε καναλάκι γνωστό για το “παιδομάζωμα” όλων των ανέργων τέως σταρ, ταΐζοντας και ποτίζοντας τους με κολλαγόνα και υαλουργικά.
Δεν έχω ιδέα τι σκοπεύει να κάνει η Ρούλα και αν θα της βάλουν τα μπουκάλια και τις κονσέρβες του δύστυχου Χαρδαβέλα στο φόντο. Εύχομαι και ελπίζω το Bravoοο της να μη είναι Βοο, μια και τα δυο από B αρχίζουν και σε ooooo καταλήγουν. Αν η Ρούλα επαναφέρει τον εαυτό της, στην τωρινή της ηλικία που δεν επιτρέπει χαζολογήματα και ανοησίες, ανασφάλεια και αμηχανία και χολή εκφορά λόγου με χιλιομασσημένα κλισέ, αν ξοδευτεί αξιοπρεπές χρήμα και αν ευφυείς συνεργάτες επιστρατευτούν για να προστατέψουν το πάλαι ποτέ ίνδαλμα με γερά χρισμένη παράγωγη, ναι, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Αν όμως η παλιά Ρουλίτις πνιγεί σε φτηνιάρικα σκηνικά και κάποιο videowall στο φόντο και αν η big budget Ρούλα συμβιβαστεί με b-TV παραγωγή, τότε η ιστορική της διαδρομή θα τελειώσει άδοξα. Άλλο το να αφήνεις εποχή κι άλλο το να μη μπορείς να αφήσεις εκείνη την εποχή.
Δύσκολοι καιροί για βρικόλακες, όταν το κάστρο της Τ(ιβι)ρανσυλβανίας είναι από χαρτόνι.»έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή:Govastileto.gr