Ποιος δε θυμάται τη φασαριόζικη οικογένεια Πορτοκάλος και τον «Γάμο αλά Ελληνικά» του 2002 που σάρωσε εισπρακτικά χαρίζοντας άπειρες στιγμές γέλιου; Η πολυαναμενόμενη συνέχειά της με τίτλο «Γάμος Αλά Ελληνικά 2» έρχεται, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και μία προσθήκη- έκπληξη, που ακούει στο όνομα Έλενα Καμπούρις κι ενσαρκώνει την έφηβη κόρη της Τούλας και του Ίαν, η οποία ετοιμάζεται να φύγει για σπουδές στο Κολέγιο! Όπως, όμως, σε κάθε ελληνική οικογένεια ανά τον κόσμο, ο απογαλακτισμός των παιδιών είναι μια δύσκολη υπόθεση… Ιδίως όταν, την ίδια στιγμή, μαθαίνεις πως πρέπει να οργανώσεις άλλον ένα γάμο αλά ελληνικά για κάποιους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Η Τούλα, που την υποδύεται η Νία Βαρντάλος και ο Ίαν που τον ενσαρκώνει ο Τζον Κόρμπετ, επέστρεψαν και προσπαθούν να προετοιμάσουν την κόρη τους η οποία φεύγει από τη αγκαλιά τους για να ξεκινήσει τις σπουδές της στο Κολέγιο. Βέβαια υπάρχει και μία έκπληξη: Θα γίνει ακόμη ένας γάμος στην οικογένεια Πορτοκάλος. Το ζευγάρι προσπαθεί παράλληλα να λύσει τα προβλήματα γάμου που έχει. Ξαφνικά αποκαλύπτεται ένα μυστικό από το παρελθόν της οικογένειάς.

Η ταινία βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Απριλίου.

Πρωταγωνιστούν: Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ, Μάικλ Κονσταντάιν, Λέινι Καζάν, Έλενα Καμπούρις, Τζία Καρίντις, Λούις Μάντιλορ
Σκηνοθεσία: Κερκ Τζόουνς