Συνεχίζει το φιλάνθρωπο έργο του ο ΕΕΣ Ξάνθης

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Ο Ε.Ε.Σ. Ξάνθης συνεχίζει το θεάρεστο έργο του συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες της Συρίας.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. παράρτημα Ξάνθης κ. Μαργιριτοπούλου, από το πρωί του Σαββάτου τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης συγκεντρώνουν είδη προσωπικής υγιεινής για παιδιά και ενήλικες, τρόφιμα μακράς διάρκειας -κυρίως κονσερβοποιημένα- και αναλώσιμο υγειονομικό υλικό για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην ευρύτερη περιοχή και παράλληλα συνεχίζει την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους συμπολίτες και τις οικογένειες της Ξάνθης, που επλήγησαν από την οικονομική κρίση.

Η κ. Μαργαριτοπούλου πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Ξάνθης και το ιστορικό μέλος και πρώην Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Ξάνθης κ. Κωνσταντινίδης Λεωνίδας

Η κ. Μαργαριτοπούλου πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Ξάνθης και το ιστορικό μέλος και πρώην Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Ξάνθης κ. Κωνσταντινίδης Λεωνίδας


Για αυτά τα δύο μέτωπα δίνει καθημερινές «μάχες» με μοναδικό σύμμαχο της την τοπική κοινωνία- το παράρτημα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπως τόνισε η πρόεδρος κ. Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου, καλώντας παράλληλα όλους τους Ξανθιώτες που δύνανται και το επιθυμούν, να συνδράμουν την προσπάθεια για τη συλλογή βοήθειας προς τους πρόσφυγες.
Παρόντας σήμερα στην προσπάθεια του Ε.Ε.Σ. Ξάνθης πρώην αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και ιστορικό στέλεχος του Ε.Ε.Σ. Ξάνθης Λεονίδας Κωνσταντινίδης ο οποίος βρέθηκε στην πόλη μας από την Θεσσαλονίκη που μένει μόνιμα για να συνδράμει στο έργο τους.