Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Τα καυτά χρονίζοντα προβλήματα στην Ξάνθη προκάλεσαν εντάσεις στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας, όπου οι βίαιες λεκτικά αντιδράσεις της αντιπολίτευσης παραλίγο να προκαλέσουν στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Δρεμσίζη εγκεφαλικό.
Στην έναρξη της συνεδρίασης κυριάρχησαν θέματα όπως κάλεσμα Μπένη για να καλυτερεύσουν οι συνθήκες της δευτεροβάθμιας υγείας στον δήμο, αναφορά Ιπποκράτη Καμαρίδη στις ζημιές του κολυμβητηρίου που προκάλεσαν παρέμβαση του Θ. Ηλιάδη Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών όπου με μία μεγάλη ελαφρότητα και κυρίως μακαριότητα, τα βλέπει να λειτουργούν όλα άψογα στον δήμο προκαλώντας έτσι την οργή της αντιπολίτευσης και φυσικά στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο οποίος κάθισε στην έδρα του αποφασισμένος να επιβάλλει τάξη απειλώντας ακόμη και με έξοδο συμβούλων από την συνεδρίαση.
Εκεί που άναψαν τα αίματα ήταν η αναμόρφωση προϋπολογισμού για την πληρωμή του Γενικού Γραμματέα όπου σύσσωμη η αντιπολίτευση εξέφρασε το παράπονο ότι εδώ και δύο μήνες που ανέλαβε τα καθήκοντα του η διοίκηση του Δήμου δεν τον παρουσίασε στο δημοτικό συμβούλιο απαξιώνοντας το με αυτόν τον τρόπο.
Μάλιστα στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού για την πυρασφάλεια του Αμοιρίδιου κλειστού αθλητικού κέντρου και των υπολοίπων αθλητικών εγκαταστάσεων οι φωνές της αντιπολίτευσης θέριεψαν.
Συμπέρασμα; Εκεί που δραστηριοποιούνται εκατοντάδες παιδιά των Ξανθιωτών δεν υπάρχει πιστοποίηση πυρασφάλειας από την Π.Υ.
Μάλλον θα πρέπει να σταματήσουν οι αθλοπαιδιές άμεσα και να παρέμβει η δικαιοσύνη γιατί εκτίθενται παιδιά σε κίνδυνο.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ