Υλικά συνταγής
4 φέτες ψωμί του τοστ 4 φέτες τυρί για τοστ 2 φέτες ζαμπόν μουστάρδα προαιρετικά 2 αβγά 1/2 φλ. γάλα αλάτι πιπέρι μέλι για το σερβίρισμα λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Πάνω σε μια φέτα ψωμί (προαιρετικά αλείφουμε μουστάρδα) βάζουμε φέτα τυρί, φέτα ζαμπόν και καλύπτουμε με φέτα ψωμί. Πιέζουμε ελαφρά.
Χτυπάμε αβγά με γάλα και αλάτι να ενωθούν. Βουτάμε για 2′ από κάθε πλευρά. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε 2-3 ´να ροδίσουν από κάθε πλευρά.
Τα κόβουμε διαγώνια και σερβίρουμε με μέλι.