Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών συσκέψεων των στελεχών της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη επίσκεψη του αν. Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Συγκεκριμένα:

Στην Ξάνθη, την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016, στις 18:00, θα συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Σύσκεψη της ΝΟΔΕ Ξάνθης στο ξενοδοχείο Elisso Xenia Hotel.

Στην Καβάλα, στις 20:00 το βράδυ της ίδιας μέρας θα παρευρεθεί, επίσης, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Καβάλας στο ξενοδοχείο Galaxy Hotel.

Στην Κομοτηνή, το Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016, στις 13:00 το μεσημέρι, θα συμμετέχει, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Σύσκεψη της ΝΟΔΕ Ροδόπης στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στην Αλεξανδρούπολη, στις 18:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα παρευρεθεί, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Έβρου στο ξενοδοχείο Εγνατία.

Στην Δράμα, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στις 12:30 θα συμμετέχει, ως κεντρικός ομιλητής, στην Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Δράμας στην αίθουσα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (πρ. Νομαρχία).

Στις Σέρρες, στις 19:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα παρευρεθεί, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Σερρών στο ξενοδοχείο Ξενία.