Γνωρίστε τη δεσποινίδα Hope Charity Valentine: Χορεύτρια σε καμπαρέ, ονειροπόλα, αθεράπευτα αισιόδοξη και… μονίμως άτυχη στον έρωτα. Το Sweet Charity, το θρυλικό μιούζικαλ του Bob Fosse, έρχεται από τις 16 Μαρτίου στο Θέατρο Badminton σε μια παραγωγή με ένα all star ελληνικό καστ, σε σκηνοθεσία του Chet Walker.

Εκρηκτικό, ξεκαρδιστικό, διαποτισμένο από τη ρομαντική ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης, το Sweet Charity αφηγείται τις ερωτικές περιπέτειες της καλοκάγαθης χορεύτριας-taxi girl Charity. «Taxi Girls» ονόμαζαν στην Αμερική τις κοπέλες που προσλάμβαναν οι θαμώνες των κλαμπ για να τους συνοδέψουν σε ένα χορό. Η Charity αναζητά μανιωδώς την αληθινή αγάπη, αλλά σκοντάφτει από τον έναν λάθος εραστή στον άλλο.

Το εντυπωσιακό cast

Τον κεντρικό ρόλο της Charity αναλαμβάνει η Σμαράγδα Καρύδη, με συμπρωταγωνιστές τους Νίκο Αρβανίτη, Σταύρο Ζαλμά, Μέμο Μπεγνή, Νάντια Μπουλέ, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ιβάν Σβιτάιλο.

Μαζί τους παίζουν και τραγουδούν η Shaya, η Idra Kayne, ο Δημήτρης Γαλάνης κι ένας μεγάλος θίασος ηθοποιών, χορευτών και μουσικών.

Τη σκηνοθεσία και την αναβίωση της θρυλικής χορογραφίας του Fosse αναλαμβάνει ο κορυφαίος χορογράφος, τιμημένος με βραβείο Tony και μαθητής του Bob Fosse, Chet Walker.

«Sweet Charity», από την Τετάρτη 16 Μαρτίου στο Θέατρο Badminton.

image
image (1)
image (2)