Ακούσαμε εκνευρισμένο τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης όταν μετά από καταγγελίες οδηγών ΙΧ αυτοκινήτων, ότι ο δρόμος Ξάνθη Λάγους όταν βρέχει γίνεται επικίνδυνος και άφησε αιχμές κατά του εργολάβου ο οποίος με προφάσεις αλλά, με μία δόση αλήθειας που άπτετε της γραφειοκρατίας, των κάπιταλ κοντρόλ και των απεργιακών κινητοποιήσεων των Αγροτών, καθυστέρησε να τελειώσει το έργο αξίας 800.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τον Κ. Ζαγναφέρη, ο δρόμος θα είναι έτοιμος κοντά στον Απρίλιο. Διαφορετικά όπως σημείωσε, θα υπάρξουν κυρώσεις για την εργολήπτρια εταιρεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δρόμος έπαθε μεγάλη ζημιά από την διέλευση βαρέων οχημάτων που έρχονται από και προς την Τουρκία προκειμένου να αποφύγουν τα διόδια του Ιάσμου και που φυσικά η Ελληνική Πολιτεία αδυνατεί να προστατέψει τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι πληρώνουν αδρά τα έργα υποδομών, με την θέσπιση νόμων και ελέγχων στους παρανομούντες οδηγούς Τούρκικων φορτηγών.
Όσο για τον αναδασμό του Σουνίου όπως είπε το έργο αποτυπώνεται στις πραγματικές διαστάσεις και προχωρεί σημειΏνοντας ότι είναι ένα έργο με χρονοβόρες διαδικασίες.