Το Καρναβάλι Ξάνθης 2016 ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με προσέλευση πολλών επισκεπτών, καθ’ όλη την διάρκεια των Θρακικών Λαογραφικών εορτών.
Για την επιτυχία του, εργάστηκαν παρά πολλοί άνθρωποι… τους αξίζουν συγχαρητήρια!!!
Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσω ολόψυχα και μέσα από την καρδιά μου, τους χιλιάδες επισκέπτες που με την συμμετοχή τους ζωντάνεψαν τις εκδηλώσεις, αλλά και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους Καρναβαλικούς και Πολιτιστικούς συλλόγους που με τη συμμετοχή, αλλά και την φαντασία τους έφεραν αυτό το πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Όλοι αυτοί αξίζουν ένα θερμό ευχαριστώ από όλους εμάς που είδαμε για ακόμη μια φορά τις δυνατότητες τους, το ακούραστο κέφι και την ζωντάνια τους. Νιώθουμε υπερήφανοι για τη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς τους που καμιά κρίση, όσο σκληρή και να είναι δεν την σταματά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φορείς και στις υπηρεσίες για την στήριξή τους και ιδιαίτερα σε αυτούς που υποστήριξαν την ασφαλή διεξαγωγή των γιορτών, αλλά και στους χορηγούς των γιορτών που στήριξαν έμπρακτα τον θεσμό.
Και τέλος, δεν θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω το έμψυχο δυναμικό του Δήμου μας, τους ακούραστους εργαζομένους της Υπηρεσίας Καθαριότητας, των Τεχνικών Υπηρεσιών, του Κέντρου Πολιτισμού και όλους τους εργαζομένους στις υπηρεσίες του Δήμου μας για την καταλυτική και πολύτιμη συνδρομή τους.
Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για το καλύτερο Καρναβάλι της Ελλάδας του 2017, το μοναδικό Ξανθιώτικο Καρναβάλι, γιατί η προσπάθεια μας για δημιουργία δεν σταματά εδώ.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης
Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος