Μόλις ξεκίνησα την ραδιοφωνική μου εκπομπή, το τηλεφωνικό κέντρο του ραδιοφώνου άστραψε και βρόντηξε από τα τηλεφωνήματα των ακροατών, καταγγέλλοντας την ανάρμοστη συμπεριφορά ορισμένων επαγγελματιών απέναντι στους επισκέπτες, όπου δυστυχώς για την πόλη, υπήρχαν ανάμεσα σε αυτούς και Ξανθιώτες.
Για παράδειγμα αναφέρθηκε ότι κάποιος επαγγελματίας ο οποίος πουλούσε καρναβαλικές στολές πούλησε με μειωμένες αποδείξεις, κάποιος άλλος ενώ πουλούσε πριν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις τον γύρο σε πίτα 2,5 ευρώ τις ημέρες του καρναβαλιού τόν πουλούσε 3,5 ευρώ. Άλλη καταγγελία ακροατή μας, έκανε αναφορά για πίτσα το κομμάτι ενώ πουλιόταν 1,80 έφτασε τα 3 ευρώ. Η περιοχή όπου και καταγγέλθηκαν τα παραπάνω περιστατικά αφορά τα μαγαζιά επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου και τους γύρω δρόμους.

Ακόμη χειρότερα, καταγγέλθηκαν μαγαζιά τα οποία πουλούσαν νοθευμένα αλκοολούχα ποτά και η επισκεψιμότητα στα επείγοντα του Νοσοκομείου της Ξάνθης ήταν περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά.
Να σημειωθεί ότι οι επαγγελματίες μπορεί να έβγαλαν κάποια χρήματα επιπλέον αυξάνοντας τις τιμές όμως η ζημιά στην πόλη είναι πολύ μεγαλύτερη απ ότι νομίζει ο καθένας που μπαίνει στην διαδικασία της «αρπαχτής».
Καταλαβαίνει κανένας ότι αυτοί οι άνθρωποι όταν θα πάνε στις ιδιαίτερες τους πατρίδες θα πούνε τα χειρότερα για τους επαγγελματίες γενικά και δεν φταίνε σε τίποτα οι σοβαροί και σώφρονες επιχειρηματίες.
Μάλλον οι Ξανθιώτες πρέπει να αγαπήσουν περισσότερο την Ξάνθη.