Σαββάτο βράδυ και το γλέντι στην πόλη της Ξάνθης μετά την πολύ πετυχημένη νυχτερινή παρέλαση υπό βροχή και ο κόσμος της Ξάνθης συνεχίζει το γλέντι του και την διασκέδαση του – και πολύ καλά κάνει- η βροχή δεν λέει να σταματήσει και ο χώρος του παζαριού της Ξάνθης μετά την λήξη της εβδομαδιαίας αγοράς, θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.
Αυτό βέβαια το θέμα θα πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαριστεί σχετικά με την καθαριότητα της λαϊκής.
Και ενώ όλος ο κόσμος διασκέδαζε, κάποιοι φρόντιζαν να περνάνε καλά οι άλλοι. Μέσα σε αυτούς που φρόντιζαν να περνάνε καλά οι Ξανθιώτες και οι επισκέπτες τους, εκτός από τους αστυνομικούς, την πυροσβεστική και το νοσοκομείο της Ξάνθης που ήταν σε επιφυλακή κάποιοι έκαναν την ποιο «καθαρή» δουλειά. Όπως αντιλαμβάνεστε οι άνθρωποι της καθαριότητας χωρίς να ενοχλήσουν καθόλου την ροή όλων των εκδηλώσεων έκαναν αθόρυβα ήρεμα και γρήγορα την δουλειά τους.
παζάρι IMG_20160312_194238
Συγχαρητήρια λοιπόν και μέσα από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα στους εργαζόμενους, της υπηρεσίας καθαριότητας στον προϊστάμενο κ. Γκίκα και φυσικά στον αντιδήμαρχο καθαριότητας Μπόζ Ραμαδάν.
Αυτοί οι άνθρωποιμ σίγουρα θα πρέπει να βραβευτούν με μερικά…ρεπό μαζεμένα για να ξεκουραστούν εκτός από τα νυχτερινά τους και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.
παζαρι καθαριοτητα IMG_20160312_204029