Είναι προς τιμήν του επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης Δ. Μπένη ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ και μέλος του ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού ο οποίος ερωτηθείς σχετικά με τον σχεδιασμό των ΘΛΕ και τι θα μπορούσε να προστεθεί επί πλέον, απάντησε λέγοντας ότι αυτός είναι ο σχεδιασμός και εμείς σαν αντιπολίτευση θα έχουμε όλον τον χρόνο να ασκήσουμε την κρητική μας όταν τελειώσουν οι ΘΛΕ. «Η όποια κριτική αυτήν την στιγμή, μόνο κακό κάνει στον θεσμό».
Σχετικά με την βασίλισσα του καρναβαλιού ανέφερε ότι είναι της γνώμης πώς η δημοτική αρχή αντί να καλεί μεγάλα ονόματα καλλιτέχνες ή κάποιες προβεβλημένες νεαρές για να παίξουν τον ρόλο αυτό και να πληρωθούν, είναι καλλίτερα να επιλεγούν τοπικά σχήματα καθώς επίσης η βασίλισσα του καρναβαλιού να επιλέγετε μεταξύ των κοριτσιών των συλλόγων για να σημειώσει ότι και η Ξάνθη έχει όμορφες κοπέλες οι οποίες θα μπορούσαν να πλαισιώσουν αυτόν τον θεσμό.
Ζήτησε από τους επαγγελματίες της Ξάνθης να είναι προσεκτικοί και να μην μπούνε στην λογική της «αρπαχτής».
Τέλος, κάνοντας αναφορά στα δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα στον τοπικό τύπο σχετικά με την εξάμηνη ποινή που ανακοινώθηκε από την διευρυμένη Περιφέρεια λόγω ασυμβιβάστου, ανέφερε ότι αυτό ήταν σε γνώση του και ότι ήδη έχει προσφύγει κατά της απόφασης.
Δικαιολογώντας όλο το περιστατικό ανέφερε ότι το έργο της πλατείας τελείωσε το 2010 και ο ίδιος ανέλαβε τα καθήκοντα του αντιδημάρχου το 2011 και εκ της θέσεις του παρευρέθη στα Δημοτικά Συμβούλια στα οποία θεώρησε ότι εφ όσον δεν είχε άμεση σχέση με την εταιρεία μπορούσε να βρίσκεται στις δυο συνεδριάσεις που είχαν σχέση με το έργο της κεντρικής πλατείας.
Στην συνέχεια ανέφερε ότι κάποιος το κατήγγειλε και η διευρυμένη επέβαλε την σε πρώτο βαθμό ποινή της εξάμηνης αργίας. «Όπως αντιλαμβάνεσθε, σημείωσε, η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει».
Σχολιάζοντας την απόφαση της Διευρυμένης, ανέφερε ότι δυστυχώς η διευρυμένη έχει κάποιες αγκυλώσεις. «Δεν με αφορά το θέμα εφ όσον τότε δεν συμμετείχα στην εταιρεία, η διευρυμένη το είδε διαφορετικά και μου επέβαλε την ποινή για αμέλεια. Όμως τίποτε δεν έχει ακόμη κριθεί».