Έχω γράψει κατ επανάληψη την γνώμη μου για την βασίλισσα του καρναβαλιού και αναρωτιέμαι γιατί το ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού πρέπει σώνει και καλά να φέρει από την Αθήνα ένα μοντέλο ή μανεκέν για να το στέψει βασίλισσα.
Στην Ξάνθη δεν υπάρχουν όμορφες κοπέλες; Γιατί το προεδρείο δεν κάνει έναν διαγωνισμό μεταξύ των καρναβαλικών συλλόγων και να επιλεγεί ένα ευπαρουσίαστο κορίτσι για να στεφθεί βασίλισσα; Είναι ποιο όμορφες οι άλλες;
Μήπως δεν πείρε χαμπάρι μετά από τόσο χρόνια που διοργανώνεται η όλη εκδήλωση των ΘΛΕ ότι το καρναβάλι είναι πρώτα της Ξάνθης;
Όσο για την δικαιολογία ότι τάχα μου ντε με την… αλλοδαπή βασίλισσα έχει άλλη αίγλη το καρναβάλι της Ξάνθης είναι…τρίχες.
Καταλαβαίνω την ανάγκη του Κέντρου Πολιτισμού να δικαιολογήσει κάποια έξοδα που διαφορετικά δεν περνούν από τον έλεγχο, όμως έλεος ποια με την παραφιλολογία ότι τάχα μου ντε είναι πανελλήνιο το ζήτημα.
Βρε, εκεί στον δήμο Ξάνθης δείτε πρώτα πώς το θέλουν το καρναβάλι τους οι Ξανθιώτες που αυτοί στο τέλος είναι η καρδιά της όλης εκδήλωσης και μετά κοιτάτε την Ελλάδα.
Εδώ δεν είσθε σε θέση να λειτουργήσετε μία τουαλέτα σε ένα γήπεδο, θα γίνεται Πανελλήνιο σύμβολο;
Να σημειώσω ότι δέν έχω κανένα πρόβλημα με τις…αλλοδαπές κοπέλες που στέφονται βασίλισσες απεναντίας είναι όμορφες ευγενικές και πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις τής συμφωνίας με τους εκπροσώπους των Ξανθιωτών που στην προκειμένη περίπτωση είναι η δημοτική αρχή…Όμως φτάνει ποια. Έχουμε όμορφες και ευγενικότατες Ξανθιώτισσες.