Με αυτή την φράση περιέγραψε την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωτική Πρωτοβουλία Σ. Τσιακίρογλου, τονίζοντας ότι τα μεγάλα ποσοστά που παίρνει η συμπολίτευση, γεννούν ασύδοτες διοικήσεις.
Ο κ. Τσιακίρογλου ευχαριστεί τους συνδημότες του γιατί με το 10% που του έδωσαν μπορεί και ελέγχει την διοίκηση του δήμου σημειώνοντας πώς η περίοδος της σιωπής πέρασε μιας και η παράταξη του έχει κατανοήσει πλήρως τον λόγο της ύπαρξης της μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και δεσμεύτηκε να ασκήσει τον απαιτούμενο έλεγχο, προκειμένου η διοίκηση να γίνει ποιο συνετή και δίκαια με τους Ξανθιώτες.
Μίλησε για την ασύδοτη συμπεριφορά των οδηγών απέναντι στους πεζούς και τους ΑΜΕΑ και φυσικά την παντελή απουσία της δημοτικής αρχής προκειμένου να επιβάλλει σε συνεργασία με την τροχαία τάξη.
Απαίτησε στην κεντρική πλατεία και στην πλατεία Αντίκα υπόγεια τουαλέτα ΑΜΕΑ, καθώς και στις εκδηλώσεις της παλιάς πόλης όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος.
Προτείνει στον δήμο Ξάνθης την αγορά μηχανημάτων διασποράς αλατιού όταν υπάρχει χιόνι, όπου μπορούν να προσαρμοστούν αλατιέρες, όπως πίσω από τα τρακτέρ που μπαίνουν διανομείς λιπασμάτων. «Αυτό το κόστος είναι πολύ μικρότερο από το βάζεις τους εργαζόμενους να σκορπίζουν με το χέρι το αλάτι στους χιονισμένους δρόμους».