Ήταν πολύ επικριτικός ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου της Ξάνθης Ιπποκράτης Καμαρίδης ο οποίος σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ» στον super λίγο μετά την λήξη της συνομιλίας μας με τον Αντιδήμαρχο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Ξάνθης, εξοργισμένος ανέφερε ότι ο Αντιδήμαρχος δεν γνωρίζει για το κοινωνικό έργο που επιτελείτε στην Ξάνθη.
Ποιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην Κοινωνική Μέριμνα της Ξάνθης η οποία εδώ και τρία χρόνια έχει εξυπηρετήσει 500 ανθρώπους συμπολίτες μας και όσο για το ιατροκοινωνικό κέντρο στο Δροσερό, τόνισε, είναι μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για να συμπληρώσει ότι οι 80 οικογένειες που εξυπηρετούνται στο Δροσερό είναι σταγόνα στον ωκεανό με δεδομένο ότι οι ανάγκες είναι πολλαπλάσιες.
Τέλος ο κ. Καμαρίδης καυτηρίασε έντονα τον προγραμματισμό του κ. Λομαβαρδέα να συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο με δεδομένο ότι εδώ και πολλά χρόνια λειτουργούν οι δομές της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης. «Τώρα το θυμήθηκε ο Αντιδήμαρχος να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη»;