Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Vita Plus στην Ξάνθη δείγμα ότι η εταιρεία ομορφιάς έχει πολλούς φίλους –ες στην πόλη μας. Να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στους στόχους της εταιρείας και οι Ξανθιώτες να απολαμβάνουν την ομορφιά τους.
***

Τι γίνεται με το θέμα του Διοικητή του Νοσοκομείου της Ξάνθης; Μήπως πρέπει να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την πλήρωση της θέσης; Τα προβλήματα δεν μπορούν να περιμένουν και οι Ξανθιώτες κάποια στιγμή πρέπει να δούνε και την υγειά τους. Δεν περισσεύουν λεφτά.

***
Τι γίνεται με τον Ζίκα; Θα μας ενημερώσει κάποιος επίσημα;

***
Συνεχίζουν οι αγρότες της Ξάνθης τις κινητοποιήσεις τους.

***
Άντε τώρα με τον νέο νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να δούμε οδηγό ασθενοφόρου πυροσβέστη και πλήρωμα οδηγό βοθροφόρου.
Είπαμε να κάνετε οικονομία βρε παιδιά αλλά ξεκινάτε πρώτα από τον εαυτό σας. Κόψτε πρώτα τους παχυλούς μισθούς των Υπουργών και άμα δεν φτάσουν τότε βάλτε και πυροσβέστη οδηγό ασθενοφόρου.
***
Αλήθεια τι έγινε άραγε, κόπηκε το ασανσέρ από τις φτωχές οικογένειες που δεν είχαν πεντέμισι (5.500) ευρώ για να πληρώσουν τον ασανσερτζή;
***
Πάντως σε αυτό το θέμα ούτε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης μπορεί να επέμβει ούτε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών αφού αυτοί που ψήφησαν τον νόμο, το τελευταίο που τους ενδιέφερε ήταν η ασφάλεια των πολιτών που κινούνται με το ασανσέρ. Πρώτα τα λεφτά και μετά η ζωή σου λέει το κράτος.
***
Στο πλευρό των αγροτών και η ΕΛΜΕ. Κάλιο αργά παρά ποτέ.
***
Δεν ξέρω αν κάποιοι από τους αγρότες που έκαναν το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα μετά πήγαν και τα «κοπάνησαν», όμως όπως μου είπε ένα πουλάκι, οι Ξανθιώτες αγρότες ήταν τύποι και υπογραμμός.
***
Τον έπιασαν λέει στην Κομοτηνή με 17 δενδρύλλια χασίς. Σιγά το πράμα. Εδώ στην Ξάνθη τον έπιασαν με 2.500 δένδρα και απ ότι μαθαίνω, θα πάει για ίδια χρήση. Αλήθεια ή ψέματα δεν ξέρω. Πάντως αυτός που μου τόπε δεν είναι καθόλου αξιόπιστη πηγή και όσο για τους τρομοκράτες που βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, μάθαμε από την κυρά Τασία του πρώην Υπουργείου για τους μετανάστες ότι ήταν περαστικοί.
Λίγο ήλιο ήρθαν να μαζέψουν και θα φύγουν αλλά αυτά τα κακά παιδιά της Αστυνομίας της Αλεξανδρούπολης μάνι μανι να τους πιάσουν.
***
Τι θα έκαναν σάματις τα παιδιά; Το πολύ πολύ θά έπαιρναν και μερικούς από μας αν έβαζαν καμία βόμβα. 11εκ. είμαστε.
***
Εντάξει καταλαβαίνουμε όλο τον κόσμο που περνάει δύσκολα, όμως τόσα μαγαζιά υπάρχουν για να αγοράσει κανένας τηλέφωνο στο διαδίκτυο, είναι ανάγκη να πάει στους απατεώνες; Εδώ η ίδια η κυβέρνηση λέει θα ελέγξει το διαδίκτυο για να μην γράφουν άσχημα πράγματα κάποιοι κακοήθεις, λέτε να θέλει να βάλει τάξη, ούτως ώστε οι πολίτες να αγοράζουν με ασφάλεια τα κινητά τους; Σιγά τώρα.
Δεν πάει να τους εξαπατούν στο διαδίκτυο; ας τους κλέβουν, ας αυτοκτονούν πολίτες. Σιγά το πράμα. Το ζόρι τους ήταν να πάρουν από την θέση του κυνηγού του ηλεκτρονικού εγκλήματος τον Σφακιανάκη.