Όπως ανέφερε αναγνώστης της Xanthitimes.gr οι τουαλέτες στο Εθνικό Στάδιο είναι κλειστές εδώ και τρείς μήνες κάτι που εκνευρίζει αφάνταστα τους έχοντες επαφή με τον αθλητικό χώρο και εννοείτε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά από ένα τόσο ασήμαντο αλλά καθημερινό ζήτημα όπου δυστυχώς η δημοτική αρχή, μπλεγμένη, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Μ. Λομβαρδέα, αδυνατεί να δώσει λύση. Ένα τόσο απλό, μα συνάμα σημαντικό θέμα. Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του αναγνώστη μας παρακάμπτοντας τα κοσμητικά επίθετα κατά της δημοτικής αρχής.
«Εδω και ένα τρίμηνο στο εθνικό στάδιο Ξάνθης οι τουαλέτες για το κοινό είναι κλειδωμένες, υπάρχει μια ανακοίνωση που αναφέρει ότι θα παραμείνουν κλειστές μέχρι να γίνει παραλαβή από τη τεχνική υπηρεσία του δήμου Ξάνθης…
αναρωτιέμαι εγώ τώρα …ο δήμος Ξάνθης μέχρι το στάδιο είναι περίπου 1μιση χλμ. ποια είναι αυτή η…@@@@ επιτροπή που άδω και 3 μήνες δε σηκώνετε από τη καρέκλα της να πάει να ανοίξει τις τουαλέτες;… μετά μας φταίνε η Μέρκελ ο Σόιμπλε οι γερμανοί κτλ …αϊ σιχτηρ πια. Υπάρχει η ίδια και στις γυναικείες κάτω από τη κερκίδα»
Νομίζω πώς ο συνδημότης μας έχει δίκιο.
Εμείς ρωτήσαμε τον Αντιδήμαρχο Μ. Λομαβαρδέα για το ζήτημα και η απάντηση που λάβαμε είναι ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα επιληφθεί του θέματος και φυσικά την Δευτέρα θα λειτουργούν κανονικά.
Το δικό μας σχόλιο θα συμφωνήσει με του αναγνώστη μας. Αλήθεια χρειαζόταν τρείς ολόκληρη μήνες για να αποφασιστεί να ανοίξει μία τουαλέτα να κάνουν την «ανάγκη» τους οι άνθρωποι;
Άραγε αν οι Ξανθιώτες ζητούσαν Δημοτικό Ιατρείο, κοινωνική πρόνοια και στήριξη, πόσος καιρός θα χρειαζόταν για να συσταθεί η επιτροπή;
Αγαπητέ Δήμαρχε αυτές οι μικρολεπτομέρειες είναι που χαλάνε το δικό σου πολιτικό προφίλ. Μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να ζητάς ευθύνες από τους συνεργάτες σου και όποιος δεν πληροί τις προδιαγραφές να τον στείλεις στο σπίτι του. Ο Ξανθιώτικος λαός σου έδωσε αυτήν την εξουσία με την ψήφο του.
Εφάρμοσε την εντολή του Ξανθιώτικου λαού αντί να δουλεύεις μόνος και να καλύπτεις την ανεπάρκεια κάποιον συνεργατών σου.