Εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών και με τη συνοδεία των ΜΑΤ αποχώρησαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής οι παίκτες του ΠΑΟΚ από το γήπεδο της Τούμπας.

Περίπου 300 οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» περίμεναν πολλές ώρες τους ποδοσφαιριστές έξω από τα αποδυτήρια για να τους ζητήσουν τον λόγο για την κακή εικόνα της ομάδας και τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Οι ποδοσφαιριστές φυγαδεύτηκαν ανά τριάδες με την προστασία των ΜΑΤ και της ασφάλειας της ομάδας, την ώρα που οι οπαδοί τούς επιτέθηκαν φραστικά και τους κατηγόρησαν για ξενύχτια και φωτογραφίες στα μπουζούκια!

Επεισόδια δεν σημειώθηκαν, αντίθετα με όσα ακολούθησαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, όπου οι οπαδοί συνεπλάκησαν με τις δυνάμεις της αστυνομίας, χωρίς όμως το συμβάν να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Μετά την ήττα από τον Ηρακλή ο Ιβάν Σαββίδης συμμετείχε σε σύσκεψη με τους Ιγκόρ Τούντορ, Φρανκ Άρνεσεν και Λούμπος Μίχελ, όπου αποφασίστηκε να μην απολυθεί μέχρι νεωτέρας ο Κροάτης τεχνικός. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναμένει πλέον έγγραφες απολογίες από όλους τους εμπλεκομένους, προκειμένου να σχηματίσει άποψη για την κακή αγωνιστική πορεία της ομάδας.