Και μην ξεχνάτε Ζωντανή μουσική κάθε Κυριακή απόγευμα στην Γερακοφωλιά.

Α. Σουλιώτης: «Άμεση πρόσληψη 7 επικουρικών γιατρών στο νοσοκομείο»

Όλοι το λένε αλλά ποιος ακούει. Θα πάμε σαν το σκυλί στα αμπέλι.

Οι φορείς της Ξάνθης έστειλαν το μήνυμα τους στην κυβέρνηση

Αλήθεια τι πίστευε ο ΣΥΡΙΖΑ; Ότι θα ρημάζει την αγορά κόβοντας μισθούς συντάξεις δημιουργώντας 2 εκατομμύρια ανέργους, διώχνοντας τις επιχειρήσεις από την Χώρα, θα αλλοιώνει τον πληθυσμό της Χώρας στο όνομα τις φιλευσπλαχνίας και ο κόσμος θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια;

Α. Ιντζες: «Δεν είναι δικοί μας»
Πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο Α. Ιντζές ο πρόεδρος του Σωματείου καφέ – μπαρ της Ξάνθης είχε τα κότσια «ζωντανά», να ονοματίσει τα μαγαζιά που άνοιξαν την ημέρα της Πανελλαδικής απεργίας και να τους εκθέσει στην κρίση των Ξανθιωτών.
Είπαμε αυτοί οι τρείς επαγγελματίες να προστατεύουν το μεροκάματό τους όμως θα πρέπει να σέβονται και αυτούς που παλεύουν και αγωνίζονται για την επιβίωση τους. Άραγε σκέφτηκαν αυτοί οι επαγγελματίες που άνοιξαν την ημέρα της απεργίας αν οι Ξανθιώτες πτωχεύσουν ποιος θα πίνει καφέ στο μαγαζί τους;

Τι προτείνει το ΠΑΣΟΚ για το αγροτικό:
Καλή η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για το αγροτικό όμως πολύ σωστά παρατηρούν κάποιοι που του θυμίζουν ότι για πάνω από είκοσι χρόνια ήταν στην κυβέρνηση και δεν έκαναν, εκ του αποτελέσματος, κάτι για το αγροτικό. Τώρα μάλλον είναι αργά για δάκρυα Στέλλα όπως λέει το λαϊκό άσμα. Δεν τους πιστεύει κανένας για τις προθέσεις τους όσο καλές και αν είναι.
Εθελοντική αιμοδοσία 12.02.16
Πάλι ετοιμάζονται οι αιμοδότες να μας…ρουφήξουν το αίμα αλλά χαλάλη τους.

Παρουσίαση Branding Τόπου «Νεστοχώρια»
Καλή η προσπάθεια ανάδειξης των Νεστοχωρίων αλλά πόσο αγαθή είναι η πρόθεση;

«Μαστόρια» στο «Διαίρει και βασίλευε» οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ της Ξάνθης. Δυστυχώς για αυτούς κάποιοι δεν προσκυνάνε.
Εδώ δεν χρειάζεται σχόλιο.
Πολιτική και ποδόσφαιρο πάνε μαζί
Τελικά ο Μίχογλου αποδεικνύεται πολιτικός με όλη την σημασία της λέξης. Μπορεί ο τρόπος του να είναι παλιομοδίτικος αλλά μια χαρά τα πάει.

Συμμάχησαν Έλληνας, Σύριος, Βούλγαρος και Πακιστανός για να μεταφέρουν μετανάστες
Κάποιοι θα συμμαχούσαν ακόμη και με το διάβολο για να κονομήσουν. Επειδή σε πολλές περιπτώσεις μπλέκονται και Έλληνες, να τους θυμίσουμε ότι όσο ποιο πολλούς μετανάστες κουβαλάνε τόσο θα λιγοστεύουν οι Έλληνες. Με το ρυθμό που πάνε σίγουρα μετά από κάποια χρόνια θα ψάχνουμε να βρούμε Έλληνες στην Ελλάδα.

Συνελήφθησαν 3 κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών
Το έχουμε ξαναγράψει. Όσο δεν υπάρχουν δουλειές τόσο ποιο πολλοί θα γίνονται «βαποράκια».

Τα hot spots, από μόνα τους, δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, δήλωσε από τη Μυτιλήνη ο Κυρ. Μητσοτάκης.
Για να ακούσουμε και την δική του πρόταση.

Προς όφελος της Ελλάδας η ολοκλήρωση των hot spots, δηλώνει ο Π. Καμμένος.
Καλό ακούγεται αλλά μαθαίνουμε ότι κάποιοι κολλητοί «τσίμπησαν» 15 …μύρια για να τα φτιάξουν. Αλήθεια ψέματα δεν ξέρουμε. Εκείνο που μας λένε πάντως είναι ότι η προκήρυξη για τον διαγωνισμό έμεινε αναρτημένος στην Διαύγεια μόλις επτά ώρες. Ένα χοτ σποτ είναι σαν μια μικρή πολιτεία. Πότε πρόλαβαν και ετοίμασαν την μελέτη τους οι άνθρωποι και τν υπέβαλαν και πήραν το έργο; Μήπως τόξεραν ποιο μπροστά; Λέω εγώ τώρα.

Την ανάγκη να κλείσει γρήγορα η πρώτη αξιολόγηση, εξέφρασε ο Ευ. Τσακαλώτος.
Μόνο που δεν μας λέει τι θα γίνει μετά, αν δεν γίνει η αξιολόγηση; Θα αρχίσουμε τα περσινά του καλοκαιριού με τόνα ποδάρι μέσα στην Ε.Ε. και τάλλο έξω; Βγάλτε μας να τελειώνεται.

Σε επίπεδα του Δεκέμβριου του 1989 επέστρεψε η χρηματιστηριακή αγορά. Με πτώση 7,87% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης στο Χ.Α.
Χειρότερα δεν γίνονταν.

Η νέα πρόταση του Γ. Κατρούγκαλου για τις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών.
Κουβέντα να γίνεται.

Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασαν 1034 μετανάστες και πρόσφυγες.
Σιγά το νέο.

Γ. Μουζάλας: Είναι πολύ πιθανό, παρ’ όλο που θα είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας, να υπάρξουν αρνητικές κινήσεις από την Ευρώπη.
Γιατί περίμενες κάτι διαφορετικό από αυτούς; Αυτοί θέλουν τα λεφτά τους και θα τα πάρουν είτε είναι αριστεροδεξια κυβέρνηση είτε δεξιά είτε του κέντρου.