Η αναγνώριση του λάθους και η διορθωτική ανακοίνωση είναι προς τιμή τους, η αναγνώριση και η στήριξη του σημαντικού έργου των γιατρών μας ικανοποιεί, ελπίζουμε όμως, να μην προβούν στο εξής σε παρόμοιες συκοφαντικές ανακοινώσεις με τη δικαιολογία “δεν γνωρίζαμε “.

Ανακοίνωση της ΕΙΝΟΚΥΞ

Επί της ουσίας
Είναι υποχρέωση και καθήκον του Υπ. Υγείας και των κατά τόπους Υγειονομικών Περιφερειών , να φροντίζουν την εύρυθμη λειτουργία και να επιλύουν προβλήματα που προκύπτουν στις Δομές Υγείας είτε πρόκειται για νοσοκομεία είτε το ΕΟΠΠΥ, ή τα Κέντρα Υγείας. Συνεπώς δεν είναι προς έπαινο οι ενέργειες της Υγειονομικής Περιφέρειας για στελέχωση του Νοσοκομείου Ξάνθης. Πολύ περισσότερο που οι προσπάθειες για την κάλυψη των εφημεριών της Παθολογικής κλινικής για τον μήνα Ιανουάριο υπήρξαν ατελέσφορες.
Είναι υποχρέωση της ΕΙΝΟΚΥΞ να καταγγέλλει τις ελλείψεις και τις ανεπάρκειες του Συστήματος Υγείας στο Νομό Ξάνθης και να στηλιτεύει φαινόμενα διαφθοράς.
Όσον αφορά την διαπίστωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ, ότι η ΕΙΝΟΚΥΞ ως μόνη πρόταση για αντιμετώπιση του προβλήματος διεκδικεί την επαναπρόσληψη του πρώην διοικητή μόνο έκπληξη και θυμηδία προκαλεί, καθόσον πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από το δελτίο τύπου της 25ης Ιανουαρίου.