ΣΟΚ-Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαγορεύει από το Μάρτιο του 2016, το βάπτισμα
Τι άλλο θα πούνε οι αντίχριστοι.
***
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Ξάνθη 28 Ιαν 2016: Σε κοινή συνάντηση των επιστημονικών φορέων της Ξάνθης η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιαν 2016 στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, απορρίφθηκε ομόφωνα και κατηγορηματικά, το προσχέδιο νόμου της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.
***
Πρέπει να παραδεχτούμε όλοι ότι οι κυβερνόντες ή έχουν θάρρος ή είναι ηλίθιοι.
***
Γιατί; Γιατί πρέπει να έχει πολύ θάρρος κανένας να μένει στην θέση του ενώ έχει όλη την κοινωνία απέναντι του ή πολύ ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει τι κάνει.
***
Τώρα όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης που τα έβαλε με το ΚΤΕΛ γιατί έκανε την δουλειά του αυτό… μάλλον χρίζει διερεύνηση από ειδικούς.
***
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ τους ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
Ήταν η σοβαρή απάντηση του προέδρου του ΚΤΕΛ Θεμιστοκλή Γεωργιάδη όταν τον ρωτήσαμε.
Διαφορά νοοτροπίας όμως.
***
Από την μία ο ΣΥΡΙΖΑ να βλέπει παντού εχθρούς και από την άλλη να εισπράττει αγάπη. Αυτό μάλλον είναι πρωτόγνωρο για ανθρώπους που στήνουν στον τοίχο πρόσωπα και καταστάσεις που είναι αντίθετες στις λογικές τους. Γιατί ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα «μότο».
***
Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας.
***
Επικοινωνιακό ναυάγιο! Η επιχείρηση «εκλογικός νόμος» έμεινε στη μέση!
Αποτέλεσε, τελικώς, επικοινωνιακό ναυάγιο για την κυβέρνηση η απόφασή της να φέρει στο προσκήνιο το θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου καθαρά για λόγους εντυπώσεων. Και αυτό γιατί προκάλεσε ενδοκυβερνητικές και εσωκομματικές αντιδράσεις και την οδήγησε σε απόσυρση του εν λόγω θέματος από το προσκήνιο.
***
Νο κομεντά.

***
Όπως δείχνουν τα πράγματα η Κυβέρνηση έχει στην διάθεση της 48 ώρες να στρώσει τα πράγματα.
Διαφορετικά οι δρόμοι θα κλείσουν για πάντα από τους αγρότες.
***
Εδώ ταιριάζει γάντι…
***
Όποιος σπέρνει ανέμους…θερίζει θύελλες.
***
Βρετανία: Δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 4% στην εκστρατεία υπέρ του Brexit
***
Καταλαβαίνεται ότι αν η Βρετανία βγει από την Ε.Ε. και την ΣΕΓΚΕΝ που θα πάει αυτό το οικοδόμημα που λέγετε Ε.Ε. και είναι χτισμένο στην άμμο.
***
Βέβαια οι Εγγλέζοι πολιτικοί, επειδή δεν είναι Έλληνες, έχουν την δυνατότητα να κρατήσουν την χώρα τους στην ομαλότητα.
***
Φαντάζεστε να έχουμε Grexit με αυτούς τους πολιτικούς που κυβερνούν τον τόπο; Θα πεθάνουμε όλοι οι Έλληνες από την πείνα.
***
Τουλάχιστον τώρα πεθαίνουν οι μισοί.
***

Βρέ μπας και μας πουλήσανε στους τούρκους και δεν το πήραμε χαμπάρι;
***
Αντιποίηση Αρχής μέσω εράνων από τον ψευδομουφτή Ξάνθης! λέει το δημοσίευμα.

Πρωτόγνωρη ανοχή από τις Αρχές Είναι πολλά τα ερωτηματικά που πηγάζουν από το δημοσίευμα της Φωνής της Ροδόπης όπου αγγίζει εύγλωττα τις δραστηριότητες του ψευτομουφτή της Ξάνθης…
***
Τι λέει το ΥΠΕΞ; Τι λέει το Υπουργείο Εσωτερικών;
***
Μεγαλώνει η κρίση στην Ξάνθη. Και άλλη κλοπή ρεύματος.

Δυστυχώς η κρίση που χτύπησε τον νομό μας, παίρνει σάρκα και οστά αφού άλλη μία συμπολίτισσα μας αναγκάζεται να κλέψει ρεύμα και να μπει στο στόχαστρο της αστυνομίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της.
***
Σε λίγο που η κατοχή θα γίνει πραγματικότητα θα κλέβουμε και γάτες για να βάλουμε στην κατσαρόλα. Όχι μόνο ρεύμα.
***
Αν ανατρέξει κανείς στα κατοχικά δημοσιεύματα τα χρόνια της κατοχής, δεν κυκλοφορούσαν γάτες και σκύλοι στο δρόμο.
***
Είχαν καταλήξει στις κατσαρόλες των οικογενειών.
***
Για κει μας πάνε.
***
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ
***
Η ομορφιά και υγεία, κόβει την πίτα της
Η ομορφιά και υγεία, κόβει την πίτα της

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016
Καλωσορίζουμε το 2016 και σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί στην Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016, ώρα προσέλευσης 18:00.
Μια καλή ευκαιρία, για να γιορτάσουμε μαζί σε μια εκδήλωση με πολλά δώρα, βραβεύσεις και αγαπημένες προτάσεις για ανανέωση που θα σας κάνουν να εκπλαγείτε!
Για πρώτη φορά φέτος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις σε γυναίκες της πόλης μας που διακρίθηκαν για την κοινωνική τους συνεισφορά.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο του θεσμού των «BEAUTY AWARDS», θα απονεμηθούν βραβεύσεις σε μέλη μας που διακρίθηκαν στην επίτευξη προσωπικών στόχων. Σας περιμένουμε όλους εκεί!
Vita Plus. Κορυφαία Επιλογή!
Δηλώσεις Συμμετοχής: Τ. 25410 72666 και 25410 65212.
Διεύθυνση Ξενοδοχείου «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»: 28ης Οκτωβρίου 41.
***

923 λιγότερες επιχειρήσεις στην Ξάνθη

Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Αν η κυβέρνηση δεν ξέρει να μετράει ας της το μάθει κάποιος επιτέλους. Μαζί με τις επιχειρήσεις που κλείνουν, κλείνουν και σπίτια. Μα που στην ευχή ζούνε οι κυβερνώντες; Σε άλλο τόπο;
***

Δεν έπεισε ο Χατζηευραιμιδης τον Καμαρίδη
Πάντως αν κρίνω από την αντίδραση του Καμαρίδη αυτά που ο κ. Χατζηευραιμίδης είπε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν τον έπεισε
***
Εμένα όμως μου κάνει εντύπωση. Μόνο τον Ιπποκράτη δεν έπεισε; Οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης πείστηκαν; Τζάμπα μάγκες τελικά. Έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο όταν τους ακούει κανείς νομίζει ότι θα τα κάνουν λίμπα στην επόμενη συνεδρίαση. Και όταν μπαίνουν μέσα στην αίθουσα…Μούγκα στην Στρούγκα.
***
Τζιχαντιστές στην Αλεξανδρούπολη; Η κυβέρνηση θα συνεχίσει ακόμη την «προοδευτική» της πολιτική στο θέμα της ασφάλειας της Χώρας;
***
Είχα γράψει προφητικά το 2013 ότι οι μετανάστες θα μας μείνουν αμανάτι και ότι ανάμεσα τους θα υπάρξουν και κακοποιά στοιχεία. Όπως δείχνουν τα πράγματα δεν έκανα λάθος και μακάρι η κυβερνόντες να αγαπήσουν λίγο περισσότερο την Ελλάδα, διαφορετικά θα μας σφάξουν σαν αρνιά κάποιοι «κακόμοιροι» μετανάστες.