Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μάθει να ακούει και να καταγράφει τις ανάγκες τις κοινωνίας ανεξάρτητα σε ποιόν κομματικό χώρο ανήκουν αυτοί που έχουν το πρόβλημα.
Πόσο αγαθές μπορεί να είναι οι προθέσεις ενός κόμματος που διοικεί τον τόπο με λογικές εκτός πραγματικότητας και όταν αντιλαμβάνεται το άτοπο της επίθεσης εναντίων μιας επαγγελματικής ομάδος και στοχοποιόντας την απέναντι στις άλλες επαγγελματικές ομάδες, έρχεται εκ των υστέρων να πει ότι θα αγωνιστεί μαζί της για την επίλυση των προβλημάτων της;
Αντιλαμβάνονται όλοι τον πανικό της κυβέρνησης και του κομματικού της μηχανισμού που βλέπουν μία μία τις επαγγελματικές ομάδες να απομακρύνονται από κοντά της γιατί δεν βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα τους και νοιώθουν στο πετσί τους, τον αυταρχισμό τους και την ανημποριά τους να στηρίξουν την κοινωνία.
Είναι προς τιμήν του ΣΥΡΙΖΑ που αντιλαμβάνεται τα πολιτικά του ατοπήματα και βγαίνει ευθαρσώς και λέει ότι στηρίζει τον αγώνα των πολιτών και της κοινωνίας αναγνωρίζοντας εμμέσως το λάθος του. Όμως, αυτό δεν απαλλάσσει τον ΣΥΡΙΖΑ από την ευθύνη της επίλυσης των προβλημάτων που του φόρτωσαν άλλες κυβερνήσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά των Γενικών γιατρών του νομού μας και θέλοντας να ξεκαθαρίσουμε και να αποκαταστήσουμε κάθε λογής παρεξήγηση, οφείλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη στήριξή μας στο δύσκολο έργο τους.
Είμαστε στο πλευρό των γιατρών, οι οποίοι στη μεγάλη πλειοψηφία τους, αγωνίζονται με αυταπάρνηση και σε τραγικές συνθήκες και δίνουν τα πάντα, ώστε να κρατηθεί το σύστημα της δημόσιας υγείας «ζωντανό».
Η δήλωσή μας είχε να κάνει με την αγωνία μας όσον αφορά στην κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου και την επίλυση των προβλημάτων του.
Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες για τη στελέχωση τόσο των ΚΥ όσο και του Νοσοκομείου μας πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους.
Δεν έγινε καμία προσπάθεια επίθεσης και σπίλωσης απέναντι στους γενικούς γιατρούς.
Θα είμαστε αρωγοί στο έργο τους.
Από το Γραφείο Τύπου