Κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ποσότητα Μ.D.M.A., μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 27 κενές νάιλον συσκευασίες

Μας έλεγαν πριν από λίγες ημέρες νομικοί της Ξάνθης που αναλαμβάνουν πολλές τέτοιες υποθέσεις τον χρόνο σε σχέση με κατηγορητήρια για μικροποσότητες ναρκωτικών κυρίως από νεαρούς και τα συναισθήματα που διαχέονται στην ατμόσφαιρα.
Ιδιαίτερα αυτό που καταγράφεται σε γονείς, μας λένε οι νομικοί, οι οποίοι ανάθρεψαν τα παιδιά τους με αρχές και όλο αυτό το φάσμα της χρήσης και κατοχής των ναρκωτικών και τα συναισθήματα που εναλλάσσονται και εκδηλώνονται από τους γονείς την ώρα που δέσμια τα παιδιά τους οδηγούνται στο αυτόφωρο.
Από την μια, μας έλεγαν οι ίδιοι νομικοί, βλέπεις τον πατέρα να θέλει να ρίξει «σφαλιάρα» στο παιδί του και από την άλλη να πρέπει να το στηρίξει γιατί γνωρίζει μετά ότι δεν έχει γυρισμό αυτός ο δρόμος αν συνεχίσει να είναι μέσα στον κόσμο των ναρκωτικών.

Συνελήφθη χθες (29-1-2016) το πρωί, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του δράστη, εντόπισαν και κατέσχεσαν:

• 5 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 10,5 γραμμαρίων
• 1 νάιλον συσκευασία με M.D.M.A, βάρους 0,3 γραμμαρίων
• 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
• 27 κενές νάιλον συσκευασίες

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.