Όλοι στο πόδι για το ασφαλιστικό. 4 Φεβρουαρίου ημέρα Γενικής απεργίας

Η 4η Φεβρουαρίου είναι μία ημερομηνία ορόσημο για τους ανθρώπους της δουλειάς, του κόπου του μόχθου και της επιστημοσύνης.
Οι επικεφαλής των συνδικάτων πιστεύουν ότι εκείνη την ημέρα της Πανελλαδικής κινητοποίησης θα σταθεί η αιτία επιτέλους η κυβέρνηση και αυτοί που βρίσκονται πάνω και πίσω από αυτήν να πάρουν ένα ηχηρό μήνυμα.
Ήδη οι δημοτικοί, δημόσιοι και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα έχουν ξεκινήσει στους χώρους δουλειάς να ενημερώνουν ο ένας τον άλλον και η μεγάλη συμμετοχή είναι δεδομένη.
«Θα παραλύσει η Χώρα» λένε και έτσι πρέπει να είναι.
Το γεγονός ότι όλες οι κοινωνικές ομάδες στηρίζουν και συμμετέχουν στον αγώνα των αγροτών εναντίων του ασφαλιστικού και του φορολογικού, είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που έχει συμβεί στην Χώρα μας.
Το μότο όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων και ειδικότερα της παρούσης, που το είχε κάνει επιστήμη διχάζοντας τις επαγγελματικές τάξεις στρέφοντας την μία εναντίων της άλλης έχει περάσει και οι πρακτικές αυτού του είδους δεν αγγίζουν τις κοινωνικές ομάδες της Χώρας γιατί είναι δεδομένο με την φορά που έχουν πάρει τα πράγματα, όσοι δεν είχαν πρόβλημα θα έχουν σίγουρα στο άμεσο μέλλων.