Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου οι απαντήσεις του προέδρου της Κοινωνικής Μέριμνας Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη δεν έπεισαν τον επικεφαλής της παράταξης Ξάνθη Σταυρούπολη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ιπποκράτη Καμαρίδη και ο δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος απάντησε σε ερώτηση της αντιπολίτευσης για την πρόσληψη των ειδικών συμβούλων και τις αρμοδιότητες τους.
Το θεμα είχε να κάνει όπως ο κ. Καμαρίδης ανέφερε μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου φιλοξενούμενος του Α. Παυλικιάνου στην εκπομπή παρεμβολές με τον συνδυασμού του δώρου που αποφάσισε το προεδρείο της Κοινωνικής Μέριμνας να δώσει στα παιδιά με την αμοιβή του καλλιτέχνη Σαβιδάκη ο οποίος δήλωσε ότι θα τραγουδίση στην γωνιά του Αι Βασίλη χωρίς αμοιβή.
Ο κ. Καμαρίδης ο οποίος καυτηρίασε αυτήν την πρακτική, τόνισε ότι το κόστος αυτού του cd με ένα παιδικό βιβλίο που άγγιξε για τον δήμο Ξάνθης και φυσικά τους δημότες τα 8 ευρώ ανά τεμάχιο και φυσικά χωρίς καμία έκπτωση μία αγορά που αγγίζει μεγάλη ποσότητα προιόντος, υπάρχει στα καταστήματα της πόλης με πολύ λιγότερα χρήματα.
Ο κ. Χατζηευφραιμίδης προσπάθησε κατά τον κ. Καμαρίδη να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με γνώμονα πάντοτε ότι στο ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας συμμετέχει και σύμβουλος της παράταξης του και άρα γνωρίζει εκ των έσω την όποια μεθόδευση.
Μάλιστα ο κ. Καμαρίδης δεσμεύτηκε ότι θα παρουσιάσει αποδείξεις με τις τιμές που το εν λόγω cd υπάρχει στα καταστήματα της πόλης μας σε χαμηλότερη τιμή.
P1340106
P1340107
P1340108
P1340109
P1340113
P1340111
P1340114

ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΟΥ