Οφείλω να ομολογήσω ότι η Ελένη Κίτσου σε όποιους τομείς και αν έχει δραστηριοποιηθεί βάζει μπροστά την δυναμικότητα της, την γνώση της και την πίστη.
Ομολογώ ότι μας εξέπληξε όλους η προπαρασκευή σε ότι αφορά τις δράσεις του φορέα που εκπροσωπεί και δεν είναι άλλος από τον Ελλήνων Συνέλευση.
Πραγματικά θέλει πολύ θάρρος και πίστη να ασχοληθεί κανείς με το αντικείμενο της προσπαθώντας να πείσει την κοινωνία και τον πολιτικό κόσμο για κάτι που αντιμετωπίζεται με δυσπιστία.
Σίγουρα δεν φταίνε οι προσπάθειες των μελλών του Ε.ΣΥ για τα όχι και τόσο σημαντικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα από την μη αποδοχή των θέσεων του Αρτέμη Σώρα από τους ντόπιους πολιτικούς οι οποίοι πρέπει να συμπορευτούν και να δράσουν. Η φράση δεν βάζουν το κεφάλι τους στον «ντορβά» δένει γάντι στην περίπτωση των πολιτικών. Άλλωστε αυτό δεν το κάνουν για απλούστερα πράγματα που αφορούν την κοινωνία. Θα βάλουν το κεφάλι τους στον «ντορβά» για κάτι τόσο πολύπλοκο και ακατανόητο;
Άρα δεν είναι το πρόβλημα πώς πλασάρετε το θέμα της χρηματοδότησης της κοινωνίας μέσω των δήμων και της κυβέρνηση από τα καταπιστεύματα που εκπροσωπεί ο Σώρας. Απλά όπως λένε οι δήμαρχοι στερείται λογικής και το επιχείρημα αν ο κ. Σώρας είναι ποιο Έλληνας από τους υπόλοιπους κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.
Η μη αποδοχή των θέσεων από την κοινωνία έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι πολίτες χόρτασαν από τους Σωτήρες του Έθνους και ακούνε όλα αυτά με δυσπιστία γιατί όλοι οι προηγούμενοι πολιτικοί φορείς κινήθηκαν με βάση το ψέμα.
Δεν έχει λοιπόν να κάνει με την παρουσία της Ε. Κίτσου η οποία χάρις στην δυναμικότητα της, την κατάρτισή της διεισδύει αργά αλλά σταθερά σε κοινωνικά κομμάτια του νομού μας.
Αν το τελικό αποτέλεσμα την δικαιώσει θα φανεί στο τέλος.
Μέχρι στιγμής αντιμετωπίζεται η όλη προσπάθεια από την πλευρά των πολιτών με δυσπιστία.
Η επιμονή στην παρούσα φάση, είναι το μόνο όπλο που διαθέτει η Ε. Κίτσου και το χειρίζεται άψογα.