Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ SΚODA Ξάνθη επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Ν. Ολβίου του Δήμου Τοπείρου ενημέρωσε και συνομίλησε με τους μαθητές για αθλητικά θέματα, δωρίζοντας και έναν ΗΥ για τις ανάγκες του σχολείου.
Στις 23 Οκτωβρίου 2015 ο ΠΣΑΠ ( Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ) μαζί με ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ είχαν επισκεφθεί σχολεία του Νομού όπου ενημέρωσαν τους μαθητές για ζητήματα που αφορούν την βία, τον ρατσισμό, το ντόπινγκ, τη σημασία της προστασίας της υγείας και την ευαισθητοποίηση τους ώστε να επιδεικνύουν, με όποια ιδιότητα προσεγγίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου και συνολικά τον αθλητισμό, το σωστό πνεύμα. Ο ΠΣΑΠ ανταποκρίθηκε στο αίτημα των αρχηγών της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ για δωρεά ενός επιτραπέζιου υπολογιστή στο Γυμνάσιο Ν. Ολβίου. Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου του 2016 σε μια μικρή τελετή παραδόθηκε στους μαθητές το σύστημα ΗΥ, από την αντιπροσωπεία της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη που αποτελούνταν από τον Team Manager της Skoda Ξάνθη Γιώργο Κασναφέρη και τους ποδοσφαιριστές Μπαξεβανίδη Μάκη, Σκούρτη Βασίλη και Δεμένικο Μπάμπη.
P1030142_f_sm
Οι μαθητές ενημερώθηκαν από τον Team Manager της Skoda Ξάνθη Γιώργο Κασναφέρη και τους παίκτες, για αθλητικά θέματα και ειδικά για το ποδόσφαιρο. Ο Αντιδήμαρχος Τοπείρου Χρυσόστομος Κοτόπουλος, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Θωμά Μίχογλου ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ και τους ποδοσφαιριστές, γι αυτές τις πρωτοβουλίες της ομάδας και του ΠΣΑΠ και με την σειρά του μίλησε στους μαθητές και τους προέτρεψε να είναι καλοί και στα μαθήματα αλλά και στον αθλητισμό.
Οι ποδοσφαιρστές της ομάδας έδωσαν με κλήρωση σε 3 μαθητές φανέλες με τα ονόματα τους, ενώ ο Team Manager της Skoda Ξάνθη Γιώργος Κασναφέρης έδωσε με κλήρωση σε 4 μαθητές πρόσκληση 2 ατόμων, για το παιχνίδι της ομάδας της Ξάνθης με τον Ηρακλή.
P1030177_f_sm
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΠΠΑΠ του Δήμου Τοπείρου Χαράλαμπος Σπυριδόπουλος που μαζί με τον Αντιδήμαρχο μοίρασαν σε όλα τα παιδιά, μπλουζάκια από τον Δήμο Τοπείρου. Ο Γυμνασιάρχης του Σχολείου κ. Ευθύμιος Σκούπρας ευχαρίστησε θερμά την αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών και τον Δήμαρχο Τοπείρου γι αυτές τις μικρές αλλά σημαντικές εκδηλώσεις για τους μαθητές αλλά και για το δώρο προς το Γυμνάσιο. Οι καθηγητές και οι μαθητές έκαναν ερωτήσεις στους ποδοσφαιριστές για τον αθλητισμό, την διατροφή αλλά και για την πορεία της ομάδας της Ξάνθης ενώ στο τέλος της εκδήλωσης πολιόρκησαν κυριολεκτικά τους ποδοσφαιριστές για αυτόγραφα και selfies μαζί τους.