Υλικά:

• 1 φλιτζάνι φύλλα χοντροκομμένα σέλινο
• 2 τριμμένες τομάτες

• 2 κιλά (χωρίς κόκκαλο) χοιρινό
• αλάτι
• κόκκινη, γλυκιά πάπρικα
• 3 κουταλιές Βιτάμ Soft
• 1 μέτριο χονδροκομμένο λάχανο
• 2 μεγάλες πατάτες (κομμένες σε μεγάλα κομμάτια)
• 4-5 ψιλοκομμένα κρεμμύδια φρέσκα
• 1 κουταλιά Pummaro πελτίνο
• 1 μεγάλο κομμένο κρεμμύδι
Εκτέλεση:
1. Βάζουμε σε κατσαρόλα το κρέας με νερό. Το νερό πρέπει μόλις που να σκεπάζει το κρέας. Όταν μισοβράσει, προσθέτουμε το λάχανο και τις πατάτες και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί μέχρι να «πιουν» τα πολλά υγρά και να μείνουν με λίγο υγρό στην κατσαρόλα.
2. Σοτάρετε σε κατσαρόλα με το Βιτάμ, το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, ανακατεύοντάς για να μην κολλήσουν. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ και τα φύλλα σέλινου, και μόλις μαραθούν, ρίχνουμε κόκκινο πιπέρι γλυκό και καυτερό και ανακατεύουμε.
3. Περιχύνουμε το κρέας και τα λαχανικά με τη σύβραση, ανακατεύουμε προσεκτικά.
4. Σερβίρετε αμέσως.