Θυμάστε όλοι εκείνο το περίεργο και μέσα στην γελοιότητα δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που καλούσε τον λαό να απεργήσει εναντίων του εαυτού του; Ε λοιπόν ξεχάστε το. Τώρα δεν τολμούν να περάσουν ακόμα και μακριά από τα μπλόκα των αγροτών.
Μετά την προσπάθεια δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να πάνε στα μπλόκα των αγροτών και να τους δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, θυμήθηκα εκείνο το ακαταλαβίστικο Δελτίο τύπου που έβγαλε η Ν.Ε. της Ξάνθης και καλούσε τον κόσμο να απεργήσει κατά του …εαυτού του.
Όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή την φορά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να κάνει με δημοσίους υπαλλήλους και επικεφαλής του εργατικού κινήματος που πάντα τα βρίσκουν με τους εργοδότες.
Αυτή την φορά όχι μόνο δεν έβγαλαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για να καλέσουν τον λαό να κινητοποιηθεί εναντίον του εαυτού του αλλά κρύφτηκαν.
Οι δύο βουλευτές, ο ένας στην Νίκαια και ο άλλος στο Κιλκίς εκδιώχτηκαν κακήν κακώς από τα μπλόκα.
Θα πρέπει να καταλάβει το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ ότι οι αγρότες για να επιβιώσουν δουλεύουν σκληρά και παλεύουν με την γη για να ζήσουν σε αντίθεση με τους περισσότερους βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στην ζωή τους.
Ας το έχει αυτό υπ όψη του ο κ. Τσιπρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ Αυτή τη φορά, έχει να κάνει με τον πραγματικό λαό που δουλεύει, αγωνιά, κρυώνει και διψά για δικαιοσύνη.