Μπορεί να κανείς να γράψει και να πει αρκετά αρνητικά για τον τρόπο που ο δήμαρχος της Ξάνθης διοικεί τον τόπο, όμως κανένας δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για κακή πρόθεση. Ο λόγος όταν προχθές γράψαμε για την «φυτρωμένη» κολώνα μέσα στο δρόμο και για τις εικόνες ντροπής που αντίκρισαν οι Ξανθιώτες μέσα στο κολυμβητήριο, επικοινώνησε ο ίδιος με την xanthitimes.gr ζητώντας να πληροφορηθεί τον χώρο που είναι «φυτρωμένη» η κολώνα, με ότι κινδύνους συνεπάγεται για τους οδηγούς και που πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
Ο Δήμαρχος επικοινώνησε μαζί μας και του είπαμε που είναι η κολώνα. Ήδη χθες έγινε το αίτημα προς την ΔΕΗ για να την μεταφέρει και όσο για το κολυμβητήριο ήδη τα συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών το έχουν καθαρίσει και το ασφάλισαν. Αυτά μάθαμε.
Είναι στα συν του δημάρχου ότι ο ίδιος επικοινώνησε μαζί μας και δεν έβαλε κάποιον συνεργάτη του να το κάνει αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι οι προθέσεις του είναι καλές για τον τόπο και ότι για πολλά στραβά στην πόλη ο ίδιος προσωπικά, προσπαθεί να δώσει λύση. Ένστασης κύριε Δήμαρχε.
Κατά την ταπεινή μας άποψη ο δήμαρχος έχει συνεργάτες, ακούει προτάσεις από τους συνεργάτες του, τις αξιολογεί και δίνει εντολή να τις υλοποιήσουν θέτοντας το χρονοδιάγραμμα ενεργειών. Αν οι συνεργάτες του δεν είναι ικανοί να φέρουν σε πέρας μία αποστολή, να τους στείλει στα σπίτια τους και να βάλλει άλλους ικανότερους.