Πόσο ανώμαλος πρέπει να ήταν; Κάλυπταν την προβατική του συμπεριφορά οι προϊστάμενοι του; Δεν το ήξεραν; Δεν το κατάλαβαν;

Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει η πράξη του νοσηλευτή που χορήγησε αναισθητικό και βίασε την ασθενή του νοσοκομείου.
Πόσο εγκληματική είναι η πολιτεία που επιτρέπει να μην γίνεται ψυχοσωματικός έλεγχος σε εργαζόμενους σε τόσο ευαίσθητα πόστα που έχουν να κάνουν πρωτίστως με τους ανθρώπους.
Πόσο αδιάφορος και ηθικά συνεργός του εν λόγω νοσηλευτή είναι ο φυσικός και ο πολιτικός του προιστάμενος που δεν αντιλήφθηκαν ότι μέσα σε έναν τόσο ευαίσθητο χωρός δουλειάς που οι πολίτες πηγαίνουν για να βρούνε την υγειά τους κυκλοφορούν δίποδα ανώμαλα τέρατα και μάλιστα σε μία ηλικία που κανείς θεωρείται ώριμος.

Συνελήφθη σε πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας ημεδαπός, νοσηλευτής νοσοκομείου, για ασελγείς πράξεις σε βάρος 22χρονης ημεδαπής ασθενούς

Προηγουμένως χορήγησε ενδοφλέβιο φαρμακευτικό σκεύασμα στην ασθενή, φέρνοντάς την σε κατάσταση καταστολής

Ο δράστης κατηγορείται για βιασμό, βαριά σωματική βλάβη, έκθεση, υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (21-1-2016) το πρωί, σε πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας, από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος Ασφάλειας, 47χρονος ημεδαπός, νοσηλευτής σε νοσοκομείο, κατηγορούμενος για βιασμό, βαριά σωματική βλάβη, έκθεση, υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο νοσηλευτής εισήλθε σε θάλαμο, όπου νοσηλευόταν 22χρονη ημεδαπή και αφού της χορήγησε ενδοφλέβιο φαρμακευτικό σκεύασμα (αναισθητικό), φέρνοντάς την σε κατάσταση καταστολής, προέβη σε ασελγείς πράξεις, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε.
Μετά την καταγγελία υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νοσηλευτή.
Σε κάδο απορριμμάτων του νοσοκομείου, καθώς επίσης και την κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κενό φιαλίδιο του φαρμακευτικού σκευάσματος που χορήγησε στην 22χρονη και χρησιμοποιημένη σύριγγα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν άλλα πέντε φιαλίδια του παραπάνω φαρμακευτικού σκευάσματος, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει κατά το παρελθόν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.