Το Επιμελητήριο Ξάνθης τα τελευταία 4 χρόνια, λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια οικονομική κρίση, έχει διαθέσει εκατοντάδες φορές την αίθουσα συνεδριάσεων, με ελάχιστο ή μηδενικό κόστος για θέρμανση, ψύξη, καθαριότητα κ.λπ., σε δεκάδες επαγγελματικά και κοινωνικά σωματεία χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα.
Στην Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ξάνθης (Ε.Φ.Ε.Ε. Ξάνθης) η αίθουσα παραχωρήθηκε 17 φορές, χωρίς ουδέποτε να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο κ. Φίλιππο Παραστατίδη.
Το Επιμελητήριο Ξάνθης έχει το απόλυτο δικαίωμα και ευθύνη να προγραμματίζει εγκαίρως τις εκδηλώσεις στην αίθουσα του, για τα χιλιάδες μέλη του.
Οι υπάλληλοι του Επιμελητηρίου Ξάνθης δεν έχουν υποχρέωση να «αποκρυπτογραφούν» τα e-mail που λαμβάνουν αλλά ούτε και να αναλαμβάνουν την ευθύνη για την ανεπάρκεια των συντακτών τους.
Το Επιμελητήριο Ξάνθης τιμά όλα τα μέλη του και όλα τα μέλη της Ε.Φ.Ε.Ε. Ξάνθης με τα οποία άλλωστε έχει άψογη συνεργασία.
Το Επιμελητήριο Ξάνθης δεν εκβιάζεται από ανθρώπους που θα ήθελαν να αυτοπροβληθούν με γελοιότητες αυτού του είδους, δίνοντας ψευτορεπορτάζ σε φιλικό τους συγκρότημα, γνωστό για την αναξιοπιστία του και τον εχθρικό τρόπο που αντιμετωπίζει τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου και κατ’ επέκταση τα χιλιάδες μέλη του.
Έχω πει πολλές φορές ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, γι’ αυτό και προς αποκατάσταση της αλήθειας επισυνάπτουμε το e-mail της Ε.Φ.Ε.Ε. Ξάνθης για να το «αποκρυπτογραφήσουν» οι αναγνώστες ότι όταν γραφούν 30.12.2015 εννοούν 30.01.2016, να γελάσει ο κάθε πικραμένος αλλά και να πέσουν οι μάσκες της ψευτιάς και της αναξιοπιστίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

e-mail ΕΦΕΕ ΞΑΝΘΗΣ