Αν και έβγαλε πολλά εκατομμύρια στη ζωή της μέσα από τη δουλειά της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, όπως εξομολογείται, όχι μόνο τα «έφαγε» όλα, αλλά χρειάστηκε να πουλήσει και όλα της τα διαμερίσματα για να έχει τα ρούχα, τις πανάκριβες γούνες και τα κοσμήματα ανεκτίμητης οικονομικής αξίας, που πάντα επιθυμούσε. Η «μεγάλη» κοκέτα του ελληνικού κινηματογράφου, κάνοντας τον απολογισμό της στο περιοδικό «ΕΓΩ», αποκαλύπτει ότι όλα της χρήματα έγιναν λούσα.

Πότε ωριμάσατε;

«Άργησα πολύ. Ωρίμασα όταν πέθανε ο δεύτερος άνδρας μου. Ήταν δικηγόρος. Ήμασταν μαζί είκοσι χρόνια. Περάσαμε πολύ όμορφα. Πέθανε μέσα σε τρεις μήνες. Όταν έφυγε, εγώ δεν ήξερα πολλά πράγματα. Ήθελα μόνο να δουλεύω, να έχω τα λούσα μου, τα κοσμήματά μου, τις γούνες μου, τα φορέματά μου. Ήμουν πολύ σπάταλη. Όταν πέθανε, θυμάμαι μια μέρα έλαβα με το ταχυδρομείο κάτι χαρτιά που αφορούσαν διαδικαστικά θέματα. Φοβήθηκα. Πήγα στον δικηγόρο μου και είπε πως δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Από εκεί και πέρα άρχισα να ωριμάζω και φρόντισα να τακτοποιήσω τις υποθέσεις μου. Πούλησα τα σπίτια μου. Είχα πολλά διαμερίσματα. Άρχισα να πουλώ. Δεν ήξερα τίποτα από οικονομικά. Τα έτρωγα τα χρήματα. Δούλευα και έπαιρνα εκατομμύρια. Τότε διαπίστωσα πως είμαι πολύ δυνατή και πως μπορώ να τα βγάλω πέρα σε όλα».

Πού ξοδεύατε τα χρήματά σας;

«Στα λούσα. Αγόραζα φορέματα από μεγάλους οίκους μόδας, τόσο για τη δουλειά μου όσο και για την προσωπική μου ζωή. Μου άρεσε να φοράω πάντα καινούργια τουαλέτα. Θέλω να κάνω ένα μουσείο και να εκθέσω όλα μου τα ρούχα».

Για τι ποσό μιλάμε πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ σε όλη σας τη ζωή;

«Μη μου μιλάς για εκατομμύρια και ευρώ. Αυτά δεν τα καταλαβαίνω. Δεν ξέρω από χρήματα. Ξέρω μόνο να τα ξοδεύω. Ήθελα να τα τρώω για να κάνω το κέφι μου».

Πόσα διαμερίσματα είχατε;

«Τέσσερα. Κράτησα μόνο ένα διαμέρισμα στους στύλους του Ολυμπίου Διός. Το αγόρασε η μητέρα μου με λίρες όταν ήμουν δεκαπέντε ετών και φυσικά το σπίτι στην Κινέτα. Εξάλλου αυτή η πόλη είναι η ζωή μου. Η Κινέτα έγινε φίρμα από τη Ζωζώ».

Πηγή:govastileto.gr