Τελικά σε τι διαφέρει ετούτη η κυβέρνηση από τις άλλες που κυβερνούσαν την Χώρα μετά την μεταπολίτευση για πάνω από τριάντα χρόνια; Η απάντηση εύκολη. Σε τίποτα.
Ακόμη χειρότερα που το ταμείον είναι μείον.
Οι «προηγούμενοι», που οι περισσότεροι είναι οι ίδιοι από το παλιό, βαθύ ΠΑΣΟΚ, έκαναν πελατειακούς διορισμούς και προσλήψεις αλλά λεφτά υπήρχαν, έστω και δανεικά.
Σήμερα όμως, όταν η κυβέρνηση για να ικανοποιήσει τους δανειστές κόβει τις συντάξεις και αφήνει κόσμο στο δρόμο γιατί του παίρνουν το σπίτι, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν την ΔΕΗ και μυριάδες άλλα παραδείγματα, ο κ. Σπίρτζης, διορίζει ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά 21 συνεργάτες, σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Αυγενάκη Τομεάρχη Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας και Πολεοδομίας βουλευτή ΝΔ Ηρακλείου.
Ο κ. Σπίρτζης, ενώ προβλέπετε να έχει στο γραφείο του μόνο 7 καρεκλοκενταύρους αυτός μάζεψε 21 διευρύνοντας προφανώς το πολιτικό του πελατολόγιο.
Αλήθεια, πότε επιτέλους αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι έκλεψαν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, θα αντιληφθούν ότι είναι εκεί για να λύνουν τα προβλήματα όλων και όχι μόνο των ημετέρων;

Αθήνα, 04-01-2016

Δήλωση Τομεάρχη Λ. Αυγενάκη αναφορικά με τις οκτώ απευθείας αναθέσεις του Υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ και την υπερστελέχωση του πολιτικού γραφείου του:


«Την ώρα που η Κυβέρνηση κόβει συντάξεις, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων προχωρά σε μαζικές απευθείας αναθέσεις έργων και υπερστελέχωση του πολιτικού του γραφείου με 21 υπαλλήλους(!).
Μόνο ως «χριστουγεννιάτικα δώρα» μπορούν να χαρακτηριστούν οι οκτώ (8) απευθείας αναθέσεις παρακολούθησης των οδικών παραχωρήσεων, από πλευράς Υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χ. Σπίρτζη, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, σε ιδιώτες και εταιρείες.
Την ίδια στιγμή, το Δεκέμβριο 2015, ο Υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρ. Σπίρτζης συνέχισε να στελεχώνει το πολιτικό του γραφείο το οποίο πλέον αριθμεί 21 άτομα, όταν προβλέπονται 7 συνολικά.
Σε μια περίοδο όπου η στενότητα πόρων είναι το μείζον ζήτημα για τα δημόσια οικονομικά, σε μια περίοδο όπου απειλούνται οι ήδη χαμηλές συντάξεις με οριστική περικοπή, σε μια περίοδο όπου ο ρυθμός αύξησης των ανέργων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ο Υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ προχωρά σε μαζικές απευθείας αναθέσεις σε συμβούλους για τα μεγάλα οδικά έργα και σε υπερστελέχωση του γραφείου του!
Δυστυχώς, αυτό είναι το «νέο» που κομίζει ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του: αδιαφάνεια, σπατάλες, κομματικοί στρατοί με αριστερό μανδύα!»