Θυμίζει ολίγο από θα…του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπάς ή κάνουμε λάθος;
Καλά και βαρύγδουπα τα λόγια και οι δηλώσεις περί ξεκαθαρίσματος του θολού τοπίου στα ΜΜΕ αλλά να θυμίσουμε στον κ. Υπουργό ότι αυτό το ακούμε εδώ και ένα χρόνο. Πότε επιτέλους θα δούμε έστω και κάτι διαφορετικό από την “επίλυση” των οικονομικών προβλημάτων και την αποπομπή των δανειστών από την Χώρα μας; Ας φέρει το νόμο για ψήφιση ο κ. Παπάς και μετά ας μιλήσει για φως στην διαπλοκή.
«Οι διαδικασίες για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και σε θετική τροχιά, και πολύ σύντομα θα έχουμε την διαδικασία της αδειοδότησης, η οποία μετά από 25 χρόνια θα βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο», ανέφερε σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Αναφερόμενος στο χαρτοφυλάκιό του και τον νόμο για τα ΜΜΕ, δήλωσε ότι «από την απραξία και τη σιωπηρή συναίνεση στην ασυδωσία, περνάμε σε μία φάση που μπαίνουνε καθαροί κανόνες. Με το που αναλάβαμε καταλογίσαμε τα τέλη χρήσης συχνοτήτων, εφαρμόσαμε το νόμο για την φορολογία στην διαφήμιση και τώρα ψηφίσαμε και το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες». Ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι «όποιος εκπέμπει πρέπει να έχει νόμιμη άδεια».