Προβληματίζει η χιονόπτωση τον Αντιδήμαρχο της Σταυρούπολης Κυριάκο Παπαδόπουλο λόγω της έλευσης των παιδιών με ειδικές ανάγκες από την Αθήνα.
Σύμφωνα με τον ίδιο οι δρόμοι αυτοί την στιγμή σε όλη την επικράτεια του Δήμου Σταυρούπολης είναι καθαροί και οι αλατιέρες έπιασαν από νωρίς δουλειά όμως, αν συνεχιστεί η χιονόπτωση, τα πράγματα προς Λειβαδίτη και Δασικό Χωριό θα δυσκολέψουν.
Ποιο συγκεκριμένα το Δασικό Χωριό σήμερα αδειάζει από τους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου και την θέση τους θα πάρουν τα δέκα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Αυτό σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, δημιουργεί πρόβλημα μεταφοράς τους γιατί το μικρό λεωφορείο που διαθέτει ο δήμος είναι οπισθοκίνητο και τον λόγο θα πάρουν τα δύο τζιπ που διαθέτει ο δήμος και τα πράγματα των παιδιών θα μεταφερθούν με κάποιο αγροτικό.
Τα παιδιά αυτή την στιγμή φιλοξενούνται στον ξενώνα και σιγά σιγά θα μεταφερθούν στο Δασικό χωριό. Βέβαια αυτή η εξέλιξη με την χιονόπτωση θα στερήσει τις όποιες δραστηριότητες και μετακινήσεις από τα παιδιά αλλά θα χαρούν το χιόνι.
Τα παιδιά θα μείνουν μέχρι τις δέκα Ιανουαρίου στο Δασικό Χωριό.
Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο η Αντιπεριφέρεια ακόμη δεν χρειάστηκε να παρέμβει αλλά είναι στο πόδι και έτοιμη να παρέμβει. Κρίνεται ότι θα χρειαστεί γιατί η χιονόπτωση συνεχίζεται.